夫婦情感

跳至

首頁

尾頁

王國長老

2024年龍年勳章 2024勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 2018復活節勳章 畀面勳章 有「營」勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 親子達人勳章 王國長老 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 最關心BB問題熱投勳章 開心吸收勳章

pipi331,
好耐冇見,你仔仔仲細,而家教好大機會追番,不過就辛苦你啦,好在有工人幫吓你手~d男人係咁架啦,成日覺得d女人囉嚟搞,又話我地女人緊張,咁梗係架啦,係我地自己懷胎十月生嘅,我地梗係想佢地健健康康啦,唔通冇事冇幹自己搵苦嚟辛咩?唔好俾其他人discourage你,初初係好辛苦,但一定有回報,加油呀!
你老公如果唔太過份,你就忍吓佢先啦,遲d佢見到仔仔有進步就會知你今日做嘅係啱架啦~

王國長老

2024年龍年勳章 2024勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 2018復活節勳章 畀面勳章 有「營」勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 親子達人勳章 王國長老 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 最關心BB問題熱投勳章 開心吸收勳章

原帖由 pipi331 於 10-1-1 22:33 發表
無錯 訓練系必需. 佢地系無支援的情況下返普通學校系浪費時間. 惟有堅持做訓練, 比識的人教個小朋友 同埋教我地系屋企點教 至幫到個小朋友. 我c6的問題系初則口角, 繼而動武. 一feel 到佢又short咗要即刻收声, ...

咁打人就真係,佢係打你定仔仔呀?重手嗎?

王國長老

原帖由 pipi331 於 10-1-5 00:09 發表
結婚前後系2個人...
我反枱走咗去 我帶住2個細佬, 無娘家 會非常麻煩.
佢一年至少發一 二次瘋, 真系唔講得笑.
社工未必幫到我, c6死話chi線果個系我, 唔會肯開心見誠傾. 攞綜緩又唔合資格,再者 太公果份跟本唔夠用,正苦服務亦唔夠比亞仔. 去到見社工佢都系叫我自己諗掂佢.

If your C6 refuses to admit that he has problem, it is hard to help him. Shame of the social worker saying that 叫我自己諗掂佢.

首頁

尾頁

跳至