論盡家傭

跳至

首頁

尾頁

子爵府

好媽媽勳章

原帖由 dkbaby 於 09-5-17 17:12 發表
印印7月返印尼,搵左機間AGENT 問香港去印尼日惹機票,全都要25XX以上,點知搵多機間問,搵到一間TRAVEL AGENT只收入18XX+2XX稅,仲有電子機票,唔使晒時間走去AGENT都搞,大家買機票時記住要格價呀! ...

hi,

我個姐姐8月想返印尼, 麻煩你等PM資料給我, 可以嗎?

MANY THANKS!

子爵府

好媽媽勳章

原帖由 dkbaby 於 09-5-17 17:12 發表
印印7月返印尼,搵左機間AGENT 問香港去印尼日惹機票,全都要25XX以上,點知搵多機間問,搵到一間TRAVEL AGENT只收入18XX+2XX稅,仲有電子機票,唔使晒時間走去AGENT都搞,大家買機票時記住要格價呀! ...

dkbaby,
收到你的資料, 但完來8月去泗水, 只有1個月期, 無14日期, 同埋得國泰有直航. 好貴呀, 來回要 $3640 再加 $257稅. 唔比佢坐直航又怕她辛苦, 比佢坐又有d心痛.
唔知係咪暑假, 所以間間都差唔多呢?

子爵府

好媽媽勳章

原帖由 bbeasy25 於 09-6-9 10:00 發表
Garuda has direct flight to 泗水, check with your agent. Single is $1280 + Tax 205 in June, but I don't know the price for Aug

Thanks bbeasy,

剛剛book左garuda 來回泗水$1770+tax. 不過唔係日日有直航, 為左就直航 我比姐姐8月11日去, 8月27日返. 有成17日無姐姐幫手, 好慘! 點都好過比double.

首頁

尾頁

跳至