跳至

首頁

尾頁

子爵府

好媽媽勳章

好耐冇搞飯局喇!又係時候聚一聚食返餐!
時間: 4月最後嗰個星期 27,28,29,30(其中一日請各位提議)
菜式: 自助餐
地點: 灣仔會展Congress
尖沙咀美麗華Todai

有興趣者請留名, 及選擇日子和地點, thanks!

1. 傻媽 27,28,29,30 灣仔 / 尖沙咀
2. 臭bee媽 27,28,29,30 灣仔 / 尖沙咀

子爵府

好媽媽勳章

0704媽媽聚會 - 飯局(4月尾)

好耐冇搞飯局喇!又係時候聚一聚食返餐!
時間: 4月最後嗰個星期 27,28,29,30(其中一日請各位提議)
菜式: 自助餐
地點: 灣仔會展Congress
尖沙咀美麗華Todai

有興趣者請留名, 及選擇日子和地點, thanks!

3. 豬 28,29 灣仔 / 尖沙咀

子爵府

好媽媽勳章

原帖由 醜樣豬 於 09-3-24 18:07 發表

你呃post

子爵府

好媽媽勳章

原帖由 waitingbaby2006 於 09-3-24 18:12 發表
平日夜晚係唔係唔帶b出黎呀?
你地都好呃post喎......

係呀!唔帶bb出嚟!媽媽吹水團呀!

有冇興趣呀?

子爵府

好媽媽勳章

原帖由 3.2. 於 09-3-25 01:06 發表
係咪當同我做生日先???

咁你仲唔快啲留名!

子爵府

好媽媽勳章

4. 小倩 27,28,29,30 灣仔 / 尖沙咀
5.beargarden27,28,29,30 灣仔 / 尖沙咀
6. babushka 27,28,29,30 灣仔 / 尖沙咀
7. waitingbaby 28,30 灣仔 / 尖沙咀(尖沙咀最好)
8. shirleycsy 28,29,30 尖沙咀
9. 知悠媽 27,28,29,30 灣仔 / 尖沙咀

子爵府

好媽媽勳章

原帖由 Cammy3007 於 09-3-25 12:12 發表

咩同你咁有緣呀

醫師, 咁你又嚟唔嚟呀?

子爵府

好媽媽勳章

原帖由 cocoworld82 於 09-3-25 12:15 發表
我可以加入嗎?

4. 小倩 27,28,29,30 灣仔 / 尖 ...

welcome 啦!

子爵府

好媽媽勳章

原帖由 Cammy3007 於 09-3-25 12:26 發表

要等晴爸決定日子先, 比他選日子先, 因我23/4又去睇話劇

咁快啲叫晴爸決定喇!

子爵府

好媽媽勳章

原帖由 3.2. 於 09-3-25 12:43 發表

4. 小倩 ...

我哋駛唔駛限人數呀?

子爵府

好媽媽勳章

原帖由 3.2. 於 09-3-25 13:37 發表
不如打去問下一枱最多幾人,訂住一枱先la!!!

咁大家打算食邊間呢?

子爵府

好媽媽勳章

5.beargarden27,28,29,30 灣仔 / 尖沙咀
6. babushka 27,28,29,30 灣仔 / 尖沙咀
7. waitingbaby 28,30 灣仔 / 尖沙咀(尖沙咀最好)
10 cocoworld82 27,28,29,30 灣仔 / 尖沙咀11. 3.2. 27,28,29, 30 灣仔/尖沙咀
12 Moooo 27,28,29,30 灣仔/尖沙咀
13 李做咩 27,28,29,30 灣仔/尖沙咀
14 cy ma 27,28,2930 灣仔/尖沙咀

子爵府

好媽媽勳章

原帖由 chunyatmama 於 09-3-25 15:11 發表
嘩!忙咗大半日,你地唔預我架,好似係我提議架 快d報名先

3. 豬 28,29 ...

邊敢唔預你呀!

子爵府

好媽媽勳章

各位姊妹, 請決定地點同時間

灣仔會展, HKD368+10% = HKD404.80
尖沙咀 Todai, HKD298+10% = HKD327.80

最多人得閒係28號, 其次係29號

子爵府

好媽媽勳章

原帖由 Cammy3007 於 09-3-25 15:50 發表

TODAI 有8折

你有八折?

子爵府

好媽媽勳章

我諗要截一截人先, 因食自助餐多數係長枱, 最多只可坐12人, 而家我哋有14人要坐迫啲如果有人加入的話就唔可以坐埋一齊, 一定要分枱架喇!

10 cocoworld82 27,28,29,30 灣仔 / 尖沙咀11. 3.2. 27,28,29, 30 灣仔/尖沙咀
12 Moooo 27,28,29,30 灣仔/尖沙咀
13 李做咩 27,28,29,30 灣仔/尖沙咀
14 cy ma 27,28,2930 灣仔/尖沙咀

子爵府

好媽媽勳章

原帖由 Cammy3007 於 09-3-25 16:29 發表

TODAI 有圓枱

問咗啦!最多坐12個咋, 而家14個要坐迫啲呀!

子爵府

好媽媽勳章

原帖由 醜樣豬 於 09-3-25 16:35 發表
remind:mami 吹水only,唔帶BB

子爵府

好媽媽勳章

原帖由 chunyatmama 於 09-3-25 16:29 發表

好彩報到啫

實預留一個位比你, 放心!

子爵府

好媽媽勳章

原帖由 醜樣豬 於 09-3-25 16:42 發表
呀ger resign咗,cammy要麻煩你book嘞,thanks

cammy, 我已book咗4月28日14位架喇, 可唔可以話個八折係for 呢個booking架, 如果唔得我打去取消個booking吖, thanks!

首頁

尾頁

跳至