親子旅遊

跳至

首頁

尾頁

子爵府

回覆:請教北海道達人

我上次就係先住kiroro,之後搭巴士去Keio plaza,喺jr站行過去都好近,10分鐘內,地下街你要得樓梯,所以直接行地面方便,走果時我喺keio plaza打的去jr站都係hkd6x,所以好近㗎咋

子爵府

引用:Quote:phoebe^^+發表於+14-1-6+15:36+我上

原帖由 mimiso 於 14-01-06 發表
Kiroro 有咩係必玩?
我上次只留左喺piano果邊,因為我二拖三小,所以就小朋友無上去滑雪,我覺得依個好好玩,轉頭再up埋其他相俾你睇,記得一去到要book左位食晚飯先,因為好full,本身去到果晚想食炭火燒,不過full晒,所以book左第二晚

子爵府

引用:Quote:phoebe^^+發表於+14-1-6+20:39+我上

原帖由 mimiso 於 14-01-07 發表
我地都唔打算滑雪只玩雪dull雪車, 你小朋友玩果隻for 幾歲? 玩雪唔係係mountain 果邊? 你係咪book 包dinner ...
我本身住piano ,果邊已經有幾樣野啱小朋友玩,所以我地無去mountain 果邊,依架車其實無限年齡,因為都係擺埋一邊,自己隨便拎黎玩,圖中我細果個仔得3歲幾,佢都可以自己滑落去,連我都覺得好玩。另外可以坐鏟雪車上山,上到去睇d風景好靚,我地仲揸小型電雪車,不過只係喺場內兜3個圈。除左相果個同雪兜係免費任玩,你可以去近森林之湯果度有個counter,可以買飛玩其他野,我地係12年年尾去,無咩人,可能個個去晒mountain滑雪,所以piano依邊玩咩都唔洗排隊,勁正!
Piano果邊有幾間餐廳,夜晚好full,記得一到步要即book位,炭火燒喺piano㗎,好full

我無去泳池呀,我只去左tower入面個浴池咋

首頁

尾頁

跳至