跳至

首頁

尾頁

複式洋房

阿花,
baby outlet在那兒 ?還是online 買的? ,我也想買比朗朗呀!
THANKS!

原文章由 BigPig阿花 於 07-9-12 17:28 發表
各位,我唔覺意係baby outlet到發現有1字candle賣,只需$5,即刻買左

~恩朗&細B生活點滴~*耶穌愛你*[/url]

複式洋房

祈兒,
你真的好可愛姐,信信有你這媽咪真好呀!希望1yr party可以同你們影相啦!(哲,信,朗)

原文章由 祈兒 於 07-9-12 18:05 發表
我又呃下post先 等3個9月20日出世既bb走埋一齊先

複式洋房

阿花,
我昨晚也訂了美心蛋糕,已發現了!你訂了幾磅呀!不過冇你咁平啦!多謝你先! 

原文章由 BigPig阿花 於 07-9-13 15:02 發表
各位,頭先去左美心訂蛋糕,發現佢加$10都可以有數字candle,所以如果間鋪頭唔就腳而又會去美心訂蛋糕的話,可以幫襯佢買唔使煩tim!

複式洋房

你的想法與我完全一樣"唔使婆婆或麻麻煮得辛苦",我也是訂了2磅cake,不過唔記得叫咩名了!圓形有幾個公仔圍住的,你果個是否好似過山車咁?我昨晚也去剖了到會啦!(5盤加6款小食)因我有25個大人呀!都怕唔夠,但又怕浪費食物呀!

原文章由 BigPig阿花 於 07-9-13 18:22 發表
我訂左個兩磅嘅”開心旅程”,有十幾個大人,會叫d到會返黎唔使婆婆煮得辛苦(佢好想煮),同埋唔想食唔晒浪費個蛋糕,每人食d開心下姐 !你呢?

...

首頁

尾頁

跳至