夫婦情感

跳至

首頁

尾頁

大宅

cankiu2011 發表於 21-4-5 08:58
老公本身會約一大班男人行山,但就瞞住我單獨同個女同事行山,行咗好多次最後行到上埋床。個女同事自己本身 ...

完全明白你感受,我嗰個又係行到有曖昧,唔係比我早發現,應該同你一樣 case, 雖然依家好似回復以往,但女人個心總有條刺,唔知幾時傷口發炎再痛過。

大宅

不斷有追哩個 post, 好感受到樓主和其他被出軌 JM 感受,我 C6 只去到攪曖昧佳段,我都不好受,雖然他好似回復正式和斷了,但仍疑慮他們幾時再番撻,何況你哋 C6 已經同人上埋床,有慾體出軌。
想同樓主講,不要太怪責以為你和你C6因為之前性事不配合,所以佢先出軌。
我和 C6 在性事絕沒問題,可以講大家都好配合和正常。但又如何?男人可能怕煩悶和有英雄感,始終我哋做老婆和小朋友媽咪耐咗,必定有點羅素和教仔(對老公)心態脾氣,一有外來異性扮下可憐或小鳥依人,男人就又英雄上身,做番以前追我哋嘅 C6.
我和 C6 不論在感情和性事自覺都沒大問題,都最終都被精神出軌。
所以話男人要出軌,不需要任何理由,只要女人警覺性高,還可挽留番個人和個家,我不是講要女人無時無刻處於作戰狀態,只是事實女人第六感和敏感程度好高。
大家共勉之吧!

大宅

kingkingpui 發表於 21-4-11 13:04
回覆 smile930 的帖子

同你case 好似
曖昧兩年都未被發現?
可能我個人比較敏感,又或者平時都以 C6 行先,所以他的一舉手一投足我都好留意。他應剛剛攪曖昧,大約兩個月就被我發現。平時不愛做拍照在WhatsApp post,在曖昧期間做齊,晚飯後去跑步全程可以在線上同人 WhatsApp,我覺得唔對路就開始睇佢電話,雖然未到嚴重程度,但我必須阻止先(常言道:自己的財物未 遺失前,應該好好守護。當佢被盜取後就好難搵番。)。
當然,在這未成功出軌情況下 C6 死口唔承,到現在佢都覺得佢未正式去背叛我,所以姿態較強硬。
唔認唔認還需認,真係要比你知就自然會有事指引你知道。朋友叫我做跟得夫人,但我不願意。因為我始終覺得要 C6 自己識返屋企,才算成功(當然唔易行),就算比我跟,跟得幾多,反而比多一次佢出軌誘因。我不會把責任推晒比對方(bitch), 因為始終我覺得牛唔飲水唔撳得牛頭低。
現在還是過度期,希望快快雨過天晴。

大宅

kingkingpui 發表於 21-4-12 17:02
回覆 bbnbobo 的帖子

Yes
**請問係咩監控APPS?**
我都想知,但裝了後對方(C6)會知道嗎?

首頁

尾頁

跳至