在職全職

跳至

首頁
12345...20

尾頁

大宅

原帖由 jjtseung 於 09-11-9 22:36 發表
各位...
竟然今日收到香港兒童合唱團的錄取信!

咁咪好開心囉.....
我今日都收到電話,嘉嘉係間教會機構有位上畫班,雖然唔係咩名校...我只求佢去試玩下...睇佢有冇興趣上..唔洗晒貴錢去試,對我來講係好好囉

大宅

原帖由 tupytupy 於 09-11-9 23:28 發表
我係怕我估錯o麻,咪post埋張相出來囉

我睇到個眼袋同我好似

大宅

原帖由 tupytupy 於 09-11-9 23:12 發表
傻啦,呢個版本絕對唔會出現的
我已經同酌b講左:媽咪只係生左酌bb,我唔會再生多個baby出來架喇
酌b都話:好好。:lol

你唔洗笑成咁....遲多半年佢就不停叫你生啦生啦

大宅

原帖由 tupytupy 於 09-11-9 23:34 發表
我都差不多訓喇,今日忙完一day好累

嘩...原來咁快講左1個鐘喇.....
我都去訓lu
早抖 all honey

大宅

原帖由 CottonCandy 於 09-11-9 23:40 發表
諗住Fri整三文治... 放心啦, 會走牛嘞!

其實我近期都食少咗肉, 想健康d...

thankyou

我哩個星期又開始介口零食...因為我個羅大左好多

大宅

原帖由 jjtseung 於 09-11-10 00:06 發表
岩岩整完填回條等的東西... 你地個個都去訓lor...

講真, 咁難得的機會比我中到, 我當然好開心! 希望汶汶爭氣些, 努力些, 第時都可以考上去!

咁當然開心啦...汶汶應該都鐘意架.....
剛收到vane ma電話,原來佢都報左,佢都收左呀...不過就係九龍返,佢仲要為左咁,同學校傾好左逢星期四返學早退....

大宅

原帖由 jjtseung 於 09-11-10 09:17 發表
嘉媽,
嘉爸都知衰架啦! 你饒過佢啦! 我估嘉嘉唔so佢果陣, 佢肯定好hurt好hurt, 好難受!

其實, 我地呢堆爸爸都真係唔話得, 雖然有d老土(思想)d, 有d精神緊張d... 不過起碼個個都緊張老婆仔女, 又顧頭家, 肯 ...

佢緊係知衰啦....沈晚同佢傾左架喇...
其實我睇到個刻都覺得佢幾hurt下.....
佢今日講野語氣都輕左

大宅

原帖由 jjtseung 於 09-11-10 09:19 發表

眼有d似wor... 不過嘴, 嘉媽你靓過佢好多!

但我個鼻又唔靚

大宅

原帖由 CottonCandy 於 09-11-9 22:31 發表
其實heiyee冇大叫/喊...

佢係坐低後, 轉身叫爸爸, 但爸爸唔可以行去, 佢就楚楚可憐講: '我真係好鍾意你架!' 然後咇咗滴眼淚出嚟!

若然站在旁觀察兼比分的老師有一欄係'戲劇效果', heiyee應該有高分.

...

佢究竟係邊到學返來呢?

大宅

原帖由 joannelai930 於 09-11-10 14:58 發表
ka ma
我都戒左牛肉半年, 都係皮膚問題

係呀...咁你努力喇..唔好破介...因為破開就會破.......
我已經介左10幾年喇...我好堅持唔食架

大宅

原帖由 jjtseung 於 09-11-10 22:12 發表

vane都收佐!

不過個個week都影響到正常返學又唔太好咁... 希望遲下調到班, 九龍的香兒多d班架!

港島就得2班咋!

汶汶當然會中意返呢d... 不過, 講真佢有咩唔中意架!?? 我驚第時佢都係果挺, M ...

嘉嘉上次上珠算都係...新野特別專心
拿~~嘉嘉係屋企畫畫好多時都有頭威冇尾mouth:
我估佢去上畫班會有心機上晒成堂

大宅

今晚好眼訓

大宅

原帖由 joannelai930 於 09-11-11 16:44 發表
ka ma
咁你有冇戒芒果 ? 或其他 ?

我淨係介左牛炸...都要因應各人唔同...我皮膚又未至於要介晒咁多野...我介到1味已經好叻...因為我太胃食喇

大宅

原帖由 jjtseung 於 09-11-11 13:29 發表
開始睇下小學果邊... 真係睇到一額汗!mouth:mouth:" />

我未敢睇.....未敢面對mouth:

大宅

原帖由 mavis_chiu 於 09-11-11 10:43 發表
ooh! 原來你地咁多個都牛肉敏感的, 咁真係出街食野要小心d.

唔係特別對牛肉敏感...係因為牛肉比較毒,皮膚唔好(容易起野或痕)就唔好食咁多...以前好多人都會因為咁樣介牛肉,中醫都會咁講...所以就跟人試下介..介到咪唔好再食返啦.....好難得仲到架麻

大宅

原帖由 joannelai930 於 09-11-11 10:31 發表
我知呀, 有日唔小心食左就.....痛c我

下...咩痛呀?
你唔小心食左就會出事..咁你都幾嚴重喎..一定要介清喇...

大宅

原帖由 jjtseung 於 09-11-11 00:11 發表

畫畫有趣好多! 好難會唔concentrate架wor! 放心啦!

屋企又點同返學... 汶汶係屋企都係周圍搗亂!

汶汶而加上公文, 真係only對住d紙架咋! 同埋佢而加都上佐3堂, 仲可以專注到9個字! 返到屋企, 仲有興 ...

又唔係喎...我一向都睇得出汶汶活躍得來係好有心機學野喎...我覺得佢都幾專注學習架

哩個星期六開始,嘉嘉就可以去返畫班啦...我好開心
佢返1個鐘我已經book左髮型屋焗柔,好耐冇做過呢

大宅

原帖由 mavis_chiu 於 09-11-10 23:28 發表
今日兄弟一齊玩好好笑....

逸希: (拿住一把小拉尺), bb, 我同你玩一個遊戲呀!
逸陶: (勁郁, 拍手 + 大笑)
逸希: 玩警察遊戲, 我做警察捉你喎!
(拉長左把尺, 行....行)
bb, 追啦!
逸陶: (起步去追. ...

我諗都好好笑....因為早排我都見嘉嘉同個1歲多d小朋友係屋企內追來追去,真係好搞笑

大宅

原帖由 mavis_chiu 於 09-11-10 23:22 發表
今日發現, 逸陶認得逸希校車呀....因為今日校車遲左回來, 我地就行出左少少路邊, 等左幾架都未見....點知一會兒之後, bb勁叫, 勁郁手腳, 我再看原來係逸希校車來呀! 連司機叔叔同ee都見到, 仲笑細佬咁興奮tim!:joyou ...

係咪咁叻仔架?

大宅

原帖由 mavis_chiu 於 09-11-10 23:17 發表
ka媽,

我都覺得ka爸好好架啦....打電話返來又同你傾, 仲回應左啦.

我估kaka都係呢一期發作姐...無事的...好快3歲又好d架啦.

應該係啦...因為嘉嘉發作哩2個星期係唔多舒服呀...我諗佢係因為病病地所以情緒差囉.......

首頁
12345...20

尾頁

跳至