自由報料

跳至

首頁

尾頁

大宅

每年一次 Costume 梁先生又開倉了. 有公主服, 戲服等.

我不是宣傳, 因為我豪買左3年巳成為佢VIP, 所以佢剛才SEND左個sms過我, 我唔知今年價錢, 淨係有以下資料, 但以往都唔貴, 大家有興趣睇下.

10月13日開始
9am - 6pm (Mon - Sat)
青山道658號福至工廈2樓212室
(荔枝角地鐵B1出口)

大宅

我問左啦, 佢話今年唔係佢冇做, 轉左第二個人, 但因應承比料我所以先sms我話我知.

有時間上去睇下, 我每年最少都去三次, 因佢成日話有貨返, 所以我又走上去. 又真係幾抵. 達

我屋企個衣櫃costume多過正常衫. 所有不同款式公主服, 我都有.

大宅

原帖由 dorchiu 於 09-10-13 17:17 發表

嘩, 你日日嘉年華

以前未上小學每星期去一次disneyland, 學校生日會, 家庭聚會全部都有機會著, 真係成日著, 我對仔女又鍾意, 一出街個個都讚靚, 所以係好開心的.

都試過比人笑誇張ga, 不過自己小朋友鍾意開心就ok.

大宅

唔好意思, 我淨係得以下資料, 冇上面個電話架, 所以你地唔洗pm問我電話, 幫唔到你地.

我d小朋友都大個唔著costume, 所以我今年冇去唔知有咩賣, 照以往經驗佢地真係開全日唔會出去食飯架啦(應該係飯都冇得食)

9am - 6pm (Mon - Sat)
青山道658號福至工廈2樓212室
(荔枝角地鐵B1, 凡出口)

首頁

尾頁

跳至