美容扮靚

跳至

首頁

尾頁

子爵府

虎到金來勳章 好媽媽勳章 畀面勳章

回覆:再見單眼皮~~重新分享釘書機式雙眼皮

我都整咗10日,仲有少少瘀,消咗8成腫,我同小米同一個醫生做的,不過唔同地方做,我都覺自己好大胆,我本身內雙眼皮,但年齡大上眼皮開始下垂,我覺得開始遮視線,所以想整,見美容院d妹妹仔整得好靚就胆粗粗問佢哋攞資料叫佢哋幫我約去整,上到去先知邊個醫生做,見醫生當日就即整,瞓上床先覺自己好大胆,開始整右眼時緊張到暈同埋好驚,打咗針食咗鎮定藥都放鬆唔到,所以右眼好瘀,之後整左眼就好d, 因已知咩事,所以左眼無瘀。跟住日日浦bk見到小米個post先知原來係同一個醫生做,但我就貴好多,不過算啦,蠢咗無計,最緊要效果理想啫!

PCMW  咁點解你會貴D?  發表於 14-1-15 22:45
choww78  暖敷下,幫助散瘀!  發表於 14-1-13 21:11

子爵府

引用:Quote:原帖由+momofish2002+於+14-01-13+發

原帖由 Happy小米 於 14-01-13 發表
10日巳經好自然好靚喇

不過右眼係咪有少少瘀散左落去?
我d瘀係散晒落眼頭同眼尾,但眼尾利害d, 我有塗喜療妥,因頂唔順太瘀,因我平時無化妝,所以覺得效果好自然。

子爵府

引用:回覆+momofish2002+的帖子好靚呀!+我LIKE眼

原帖由 小小車 於 14-01-13 發表
回覆 momofish2002 的帖子

好靚呀! 我LIKE眼頭尖尖地, 呢D天生既冇得羨慕
整之前醫生有話我眼頭蒙古包肉太多,怕唔出,所以有提議我打針修飾下個鼻,但我個鼻本身幾高唔錯,所以我點都唔會打針,怕越打越衰,無底深潭。

子爵府

引用:Quote:原帖由+momofish2002+於+14-01-13+發

原帖由 cece-ko 於 14-01-13 發表
Jm 你都係做左釘書機果隻嗎?見你地做完咁自然咁靚...我個心又燒著了...心大心細係香港做定去台灣做好...

...
同小米一樣都係釘書機式吊線囉,話係最新式既吊線喎。

子爵府

引用:想請教一下做左嘅Jm,+正常做完後需要多少天

原帖由 cece-ko 於 14-01-13 發表
想請教一下做左嘅Jm, 正常做完後需要多少天才可以出街見人呀?
我第二三日真係唔見得人,第4日帶住眼鏡都腫腫地,但d瘀好勁,真係好肉酸!

子爵府

引用:Quote:原帖由+gelmask+於+14-01-15+發表咁

原帖由 Happy小米 於 14-01-15 發表
應該係你咁講喇。

双眼皮的人,係提眼肌連住眼皮的,現在只是人工方式將眼皮釘住提眼肌。咁開眼時就有條摺 ...
佢用類似釘書機個工具開窿,之後都係要係眼皮穿線,因我完全睇到晒咖,攪到我好驚!

子爵府

引用:Quote:Happy小米+發表於+14-1-17+14:01+或

原帖由 AK+BB 於 14-01-17 發表
我驚我一睇完就忍唔住即做
會㗎,整完成個靚晒

子爵府

引用:Quote:原帖由+remedo+於+14-01-19+發表本帖

原帖由 Happy小米 於 14-01-19 發表
話得幾個月貨仔一定唔啱,我做facial果個美容師,做左吊線,巳兩年。仲好ok.

...
我有個朋友當年貪平去深圳吊線,但吊得唔好,已經五,六年了,如果係會打回原形,佢現在應該很開心,但問題係吊線仍然有效,對眼仍然唔好睇,所以世事無絕對,我哋大家做咗既,都無得諗會唔會打回原形,就等時間去証明啦。

子爵府

引用:Quote:原帖由+vanvan1107+於+14-01-20+發表

原帖由 AK+BB 於 14-01-21 發表
整完有無覺得對眼睇落大咗?
我睇落有些少

首頁

尾頁

跳至