自由講場

跳至

首頁

尾頁

珍珠宮

精緻種植勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

Adiezz 發表於 24-1-29 17:12
差咗一個多月,要住ICU,加埋仲貴過私家醫院生

https://std.stheadline.com/realtime/article/1978153/即 ...

父母加埋都冇17萬仲要生仔

珍珠宮

Tobbyy 發表於 24-1-29 18:25
一開始就應該唔找數就無出世紙。
17萬都咁徬徨, 都真係唔應該生仔。

如果一個家庭連17萬都冇根本就唔應該生!!個男人做幾年野都唔止呢個數啦!

珍珠宮

mandy952 發表於 24-1-29 17:26
又唔係双非,除非返大陸以後唔返黎,應該追到嘅
其實要實行交捉住院費先好發出世紙

我覺得佢哋根本唔想畀,唔係畀唔起,唔信個男人幾十歲連17萬都冇。

珍珠宮

kwhkwh 發表於 24-1-29 20:49
為左應俾的17皮面皮已經厚成咁.
將來個B 生養首期公屋應該會更無恥
...

冇野緊要過母子平安,17萬買個母女平安,居然想走數,呢個港男好鬼cheap

珍珠宮

pochario 發表於 24-1-29 22:01
生b都計到咁盡,預到啱啱好預產期就攞到身份証 。如果賣下慘又俾佢走到數真係無天理,10幾萬唔 ...

根本係唔想畀,幾十歲人連17萬都冇根本連老婆都唔應該娶啦

首頁

尾頁

跳至
你需要登錄後才可以回帖 登入 | 註冊