跳至

首頁

尾頁

子爵府

牛年勳章

零隻...
吽牙就吽咗好耐,日日換bib,衫(佢同我嘅都要換),發哂脾四...揍到想死...

子爵府

牛年勳章

係既...係嘅...
前兩個星期已经話"想死"...點知一山還有一山高...好戲陸續有來...呻吓姐...真係陀仔,生BB唔難,揍同教最難...

原文章由 emilysmc 於 08-8-5 09:15 發表

忍耐, 忍耐.......
咁快就想死.......咪住.......
大個仲有排煩呀.........
等佢出齊d牙, 牙尖咀利時, 駁咀駁舌, 你仲慘......
唔係串你呀, 我大女依家真係牙尖咀利到飛起........
第日阿妹大左, 兩個8 ...

子爵府

牛年勳章

聽日8個月,琴日開始見到一條線係牙肉,今日明顯見到牙仔嘅頂...希望佢出咗呢2隻牙仔,有机會休息吓,呢幾日佢係屋企不停大叫...人都"甸"

子爵府

牛年勳章

請問no. 3 & 4係咪多數一齊出?什麼位置? 阿仔no.1出得多過no. 2, 好似有no. 3係下排右邊想出, 口水流到不停,尖叫有90分貝以上,哎到好似比人虐待咁

子爵府

牛年勳章

No. 1 & 2出緊咗成几個星期都係得2,3mm咁高,正常嗎?

[ 本文章最後由 almaly 於 08-8-25 23:42 編輯 ]

子爵府

牛年勳章

Hello...請問 第5,6隻牙仔喺邊個位置出.老公話見上排門牙兩旁有白點,但呀仔两隻門牙都未有一粒米咁大,冇咁快又再出卦?我老公成日"吹水"話見到~歺歺都係"詐糊",所以想問下大家. Thanks.

子爵府

牛年勳章

Same for my BB, 11個月大7隻牙.頭6隻係1pair pair咁出,第34隻未出哂5,6隻就出,而家5,6出得好短,第七隻就打單出緊!流口水流到水長流...

原文章由 imkaren 於 08-11-14 17:53 發表
11個月大, 而家有7隻牙... 係7隻...
好奇怪~ 唔係兩隻兩隻咁出o既咩?
佢由第5隻牙開始, 出第5隻先, 差唔多出晒先見第6隻, 而家第7隻又係咁...

子爵府

牛年勳章

出緊第8隻...脾氣勁臭,口水勁流,當我隻手好似鳳爪咁'趙'...但又吾'趙'hubby個隻 ...

[ 本文章最後由 almaly 於 08-12-9 02:03 編輯 ]

子爵府

牛年勳章

Where are no. 9 & 10 ga?

原文章由 ginnytsim 於 08-12-2 22:51 發表
出咗8隻牙仔, 第9, 第10隻醞釀緊!

首頁

尾頁

跳至