自由講場

跳至

首頁

尾頁

珍珠宮

牛年勳章

ilovebb2019 發表於 24-1-11 09:32
回覆 yaabb 的帖子

好明顯做代言人。可能坐完至上去拍片佢屋企咁有錢會放心佢同個B上大陸食大陸 ...

人哋就係有錢先俾得起錢去深圳豪華月子中心坐月呀,你响香港唔係飲大陸水食大陸食物?

珍珠宮

牛年勳章

ilovebb2019 發表於 24-1-11 10:26
如果子淇上去坐月我就信唔係賣廣告喇

明,所以你認為張寶兒就係窮到要揾自己剛出世既寶貝仔R月子中心廣告,為咗廣告費迫害自己同個仔要飲大陸水同食大陸食物 相信你一定同子淇一樣level, 唔需要吼廣告費,俾自己同BB享用最尊貴最豪華既月子服務:飲用經過過瀘既東江水

珍珠宮

牛年勳章

ilovebb2019 發表於 24-1-11 10:26
如果子淇上去坐月我就信唔係賣廣告喇

跟據你既標準,林峯都好窮,2020年佢只肯花得果42萬迫佢老婆去深圳坐月,仲要只係入住豪華總統級套房,除了有獨立寶寶陽光房、2個獨立衛生間、獨立空中小花園超豪華尊貴組合外,就只有專人送餐、洗衣、房間整理等私人管家服務咁簡單。林峯老婆亦只係被安排做SPA、中醫理療和產後瑜伽咁少調理。至於BB亦只有新生兒專護室 24 小時托嬰服務以及皮膚護理等服務......最慘係要迫佢哋兩母女飲大陸水同食大陸食物,佢兩母女真係勁可憐

hkpmama    發表於 24-1-12 10:09
aidan08    發表於 24-1-12 08:04
Prosperous    發表於 24-1-12 00:32
alau2021    發表於 24-1-11 12:24
raro    發表於 24-1-11 11:29
凌陵綾    發表於 24-1-11 11:11

珍珠宮

牛年勳章

ilovebb2019 發表於 24-1-11 11:27
你以為佢老公好掂咩?

梗係唔掂啦,窮到要迫老婆同BB上深圳飲大陸水同食大陸食物,簡直卑鄙添呀

珍珠宮

牛年勳章

回覆樓主:

冇錯呀,你講得真係好啱呀!林峯响福建出世,成兩歲咁大個先嚟到香港,所以佢d大陸人dna一定適應到大陸水之餘,仲令佢既後代子子孫孫都會適應到大陸水架

另外,HK01真係垃圾,居然亂作佢老婆上深圳坐月
https://www.hk01.com/%E5%8D%B3%E6%99%82%E5%A8%9B%E6%A8%82/528265/%E6%9E%97%E5%B3%AF%E6%93%B2%E6%B8%AF%E5%B9%A342%E8%90%AC%E5%AE%89%E6%8E%92%E5%BC%B5%E9%A6%A8%E6%9C%88%E6%B7%B1%E5%9C%B3%E5%9D%90%E6%9C%88-%E5%93%A1%E5%B7%A5%E8%A6%AA%E7%88%86%E9%A0%82%E7%B4%9A%E5%A5%97%E9%A4%90%E6%9C%89%E5%B9%BE%E8%B1%AA

珍珠宮

牛年勳章

ilovebb2019 發表於 24-1-11 12:03
可能果時傾緊代言,傾唔掂咪無拍囉。林峯家族係福建有頭有面,唔洗為錢幫人抬轎
...

哦!你一定啱,林峯家族有錢極都只係限於福建,又响大陸出世,一定想R廣告代言,但R唔到,所以佢咁cheap花42萬咁少錢迫佢老婆同BB要焗住無代言費响深圳坐月咁慘

alau2021    發表於 24-1-11 12:28

珍珠宮

牛年勳章

ilovebb2019 發表於 24-1-11 12:40
佢11月17 生, 11月29 至去辦證, 唔知係咪生完幾個星期至上去都仲算坐月呢?原來佢係香港都有兩個陪月咖。

...

So?

珍珠宮

牛年勳章

ilovebb2019 發表於 24-1-11 16:25
No no no,我覺得係果間嘢想揾林峯代言不過人地唔制。

哦!咁你米繼續咁覺得lor,我就冇興趣知人哋去月子中心坐月係自己俾錢,定係R廣告,更加唔想去估代言係事主自己去R返嚟,定係間月子中心主動solicit喇

珍珠宮

牛年勳章

ilovebb2019 發表於 24-1-11 17:01
好,唔阻你收工

唔好咁講,我都唔阻你開工

珍珠宮

牛年勳章

0ooxoo0 發表於 24-1-11 21:26
想叫佢宜家喺屋企隨手攞件嘢睇下有幾件唔係made in china……又費事撩交鬧
...

無可能架,人哋覺得要有錢到做千億新抱先唔會咁cheap要R廣告,可能人哋連祖先都係香港aborigines, 所以唔會好似林峯呢d大陸仔同佢既後代咁,適應到大陸d水,屋企點可能有任何made in China既嘢呢?

首頁

尾頁

跳至
你需要登錄後才可以回帖 登入 | 註冊