親子旅遊

跳至

首頁

尾頁

男爵府

HI,
我睇左你既bldg, 我想請問7月及8月, 邊個月份會熱d, 我會出年去, 而家收集緊資料, 請問book池袋劇場貴唔貴, 要幾$$一晚,及響邊樹book, 另可否給我你去過既食店資料,
萬二分唔該晒.

[ 本文章最後由 AA 於 07-9-6 13:11 編輯 ]

男爵府

原文章由 monchan 於 07-9-6 23:15 發表

AA,
日本8月係全年最熱ge...7月中去嗰次...好舒服...日日都22-24度...晚上仲好涼tim...我地喺永x買package...如果喺上劇場個網自己book...大約$500/晚...呢間酒店好骨只...雖然唔大...但企企理理...張床又舒服... ...

monchan,
唔該晒呀, 我打算7月頭出發, 一行7人, (其中有位5歲小朋友), 要book三間twin房, 應該幾時book, 另你響永x買package, 貴唔貴呀, 塔咩機呀, 我見劇場個網一晚唔只$500/晚, 好以好貴, d食鋪方面第我再睇清楚再問你, 真係痳煩晒, 另你個bldg真係好正.

男爵府

monchan,
$5700仲upgards左twin bed又真係幾低, 請問劇場d早餐ok嗎, 機場稅是否未計, 希望我book時有平的plan啦, 5月book會唔會好遲, priceline同永安唔知邊個價平d呢.thx

[ 本文章最後由 AA 於 07-9-10 12:54 編輯 ]

男爵府

monchan,
我找到一d食店名, 可否告知地址, 唔該晒
池袋-大戶屋
歌舞伎町一番街~清江苑~食韓燒放題
池袋有燒肉同shabu shabu放題
川越-寿庵綠茶麵
新宿~蟹道樂
thx

男爵府

monchan,
唔該晒, 我出發前可能再煩你, thx