論盡家傭

跳至

首頁

尾頁

別墅

有d擔心, 因為個仔由細到大都係瞓瞓下會發夢, 會嘈幾下咁. 但呵一陣會瞓返, 而且平時6-7點就醒. 有比過七星茶佢飲, 但情況差不多. 呢個新菲姐黎左1個月, 呢個星期開始發覺阿仔半夜無嘈, 又瞓到8點幾先醒. 我問個工人點解佢d practice好似唔同, 菲姐話可能佢跟我教每2天比一次七星茶佢. 我check過盒七星茶, 只係飲左2包. 佢會否比左藥我仔食呢? 各位JM有無聽過有呢D事? 我又可以點check/確認呢? (帶阿仔去驗身)?

別墅

方方媽媽 發表於 14-5-15 11:49
我工人之前都有講過,有D工人會比少少酒比BB飲,等佢好瞓D !!!
唔係嘛.....唉, 好擔心tim.

別墅

我擒日chok佢, 睇佢咩反應. 事緣阿仔想食零食, 我借d兒話, xxx (工人名) there should be no food, drugs or medicine you should give it to XX (阿仔) without our permission. 佢又冇特別表情/心虛喎, 淨係好似平時咁 yes madam.... 即係點呢, 希望真係我諗多左啦

別墅

應該冇野, 佢又變返以前咁... 嚇得我, 但多謝大家關心同comment.

首頁

尾頁

跳至