跳至

首頁

尾頁

大宅

好媽媽勳章

原文章由 lswkaren 於 08-7-9 09:49 發表
我老公話本書無乜用, 都係一般程序, technical就無乜, 都係要有經驗既mama share下啲心得.

我本來想買呢本天書, 而家都係要諗諗...
想請教各位媽咪知唔知港島中西區有咩好嘅nursery同埋幼稚園 (如果係一條龍就更加very good lar )

大宅

好媽媽勳章

原文章由 chapman媽 於 08-7-9 10:47 發表
raid, 你去呢樹look look啦....中西區

唔該哂呀...

大宅

好媽媽勳章

原文章由 Christyc 於 08-7-9 10:41 發表
Morning all!!!!

hahaha...講減肥?! 我咪得住呀....仲要食食食, 呢4 個月 1 磅都冇多呀, 可能儲備充足 la

raid0101hk...你住中西區? me and mama530都係呀

...

好嘢呀....有同區媽咪, 可以交流吓心得..咁你地搵咗nursery/playgroup未呀?

大宅

好媽媽勳章

原文章由 MoJoJoJo 於 08-7-10 13:22 發表
我公司用 '卓健', 都幾好, 好多個 plan -

http://www.qualityhealthcareasia.com/qha/zh/hs/index.jsp

我公司都係用 '卓健', 咁啱嘅....真係幾好...

大宅

好媽媽勳章

原文章由 chapman媽 於 08-11-10 09:14 發表
仲有呀, w2b, 你有冇買呢種train比Tyler呀?
http://images.montessori123.multiply.com/image/16/photos/16/500x500/24.JPG/FT016-Mix-n-Stack-Block-Train-72.JPG?et=pGfZ2pkZkJU0rkza%2BmaTQA&nmid=42500253 ...

chapman媽, 請問d玩具(同埋你之前講果套kitchenware)係邊度買?我好想買俾我個囡囡呀

首頁

尾頁

跳至