跳至

首頁

尾頁

別墅

1. Nick BB- option 1, 3
2. Pat0325 - option 1 & 3
3. JYchan - Option 1,3 & 4
4. li723 - Option 1 & 3
5. mingplay - Option 1,3 & 4
6. 水太太 - Option 1 & 3

Thx林林媽 !
其實玩半日都好夠 (我係怕我頂阿囡唔住啫 )
譬如話去士多啤梨園玩吓食吓都ok!
其他場地可能要睇吓有無人會所ok喇!

別墅

原帖由 灝灝B 於 10-2-25 11:45 發表
又俾住dd 資料大家先!

(a) 士多啤梨 --- 鐵膽
(b) 錦田鄉村俱樂部 --- 腳
(c) 大棠荔枝園 --- 腳
(d) 粉嶺香薰園 --- 腳
(e) lunch buffet --- 腳
(f) 大膽BBQ --- 腳
(g) 流浮山海鮮lunch --- 腳

吸唔吸引呢 ~ ~ ~ ...

正呀, 阿囡好鐘意食士多啤梨架........
我想問(f)大膽BBQ 即係咩呀?

別墅

辛苦晒, 林林媽!
原帖由 灝灝B 於 10-3-2 01:16 發表
捱住眼瞓做到個報名LIST la!未reply嘅family麻煩join 唔 join都快dd la, 麻煩晒!

BK Location Lunch
灝灝B 香薰園 BUFFET
NickBB 香薰園 BUFFET
Pat0325大棠荔枝園 BUFFET
JYChan 大棠荔枝 ...

首頁

尾頁

跳至