自由講場

跳至

首頁

尾頁

大宅

回覆樓主:

我還在,多謝甘多位jm關心,我呢一個月好難過,一個月經歷:有第二胎好開心,一星期之後發現第三者,落b,離婚!我已試自殺5次,但死唔去,我未有勇氣活下去,但又仲未死得!

大宅

nganc9 發表於 16-6-12 13:45
5次都死唔去,其實都唔係好想死,不如勇敢生存下去,加油!

唔係,有3次係部署曬去死,點知临跳一刻俾人發現!另外2次係唔捨得個女同媽咪!

大宅

接線生 發表於 16-6-12 14:32
你作為人毋和女兒,應知痛失的難過,你忍心嗎?
為左個唔愛你既衰人,要兩個你最愛的人去丞受傷痛。

係,大家繼續闹醒我!我都知媽咪同個女無左我會好傷心,我而家每日好似癡左線甘,今日好開心無事,訓得食得,好似諗通!但到第二日又喊又要生又要死,每日都變!我係咪真係有病?我聽日見工,好希望會成功,等自己正常返!

SEPS    發表於 16-6-12 17:53
zoekayan    發表於 16-6-12 16:32
wcpcelia    發表於 16-6-12 15:04

大宅

florapang0426 發表於 16-6-12 15:08
見工時諗住個囡,就會有力量了,搵到工有返啲正能量,條路就會順,祝福你

...

謝謝

大宅

思思baby 發表於 16-6-12 15:49
ikkimama, 你唔好再諗埋一面啦, 雖然我學網上既jm素未謀面, 但聽到你咁講已好心痛。囡囡幾多歲呀?你諗下 ...

我都想唔諗,但我控制唔到,每一晚醒幾次,每次都發夢,夢見佢同個女仔對話,每次都喊醒,我好辛苦,十年感情,比唔上2個月!我好累

大宅

回覆樓主:

謝謝各位的關心,希望你地唔會起報紙見到我!其實我真係仲未行返出黎!又或者係我唔想行,一直原地打轉,我而家個腦都諗唔到嘢,呢一刻同你地講呢啲,下一刻又變,我個腦有話俾我知,應該用咩方法了結好啲,幾時了結好啲,我知你地會覺得我傻,又可能你地會覺得有無搞錯,同你講甘多都無用!但對唔住我可能會令你地失望,會令愛我嘅家人朋友失望!

首頁

尾頁

跳至