自由講場

跳至

首頁

尾頁

侯爵府

wyeth冷知識勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

唔係話祈視佢地,而係真係好驚,我就係其中一個受害者,唔知你地記唔記得安安幼稚園事件,我細仔就係受害者既其中之一,佢當時被個傻佬用牛肉刀拮至重傷,雖然執返條命仔但佢從此就冇左個脾臟,佢而家抵抗力比正常人弱架,我仔好靚仔下架,成6呎高,望住佢我真係好心痛架,真係好無辜兼冇仇報架,重有當時我親眼見到幾個小生命冇左,姑娘用床單包住佢地出去都忍唔住喊...............而家再想返我都忍唔住.......... 我真係絕對唔係祈視佢地但真係好驚

侯爵府

wyeth冷知識勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

原帖由 kc_01k 於 10-12-21 21:17 發表

為你地而難過, 不幸中之大幸係執返條命仔...........

無咗脾臟.....會點架, 弱d係其一??

聽倒都心痛.

安安幼稚園呢單.
仲有上次有個精神病人斬死個細路...

種種種種, 都令我覺得 精 ...

冇左脾臟會抵抗力弱,佢好容易感冒,唔係呢度唔舒服就嗰度,最近E 生叫佢打肺炎鍊球菌針喎,總之我就好心痛本來一個出生8磅幾既健康囝囝而家變得唔健康我就好心痛,咪就係俾個傻佬攪成咁囉

侯爵府

原帖由 小路 於 10-12-21 22:03 發表
我到而家都仲好記得呢單新聞,我都有一段時間好心UP!覺得D小朋友好慘!

當時真係好慘,我唔識講..............個幾月我冇睇過報紙自己一直响E 院,哎,睇住個肥妹仔佢好可愛架當時係住响我樓下既街坊黎,急救左2晚之後姑娘包住佢出去姑娘都响度喊

首頁

尾頁

跳至