自由講場

跳至

首頁

尾頁

男爵府

醒目開學勳章 畀面勳章 大廚勳章 BK Milk勳章

每個人都有唔同經歷,何必將唔開心既經歷仲放係心上呢,都係苦了自己,~~~原諒別人,放過自己~~~,打之嘛,又唔係咩,我細個亞媽叫飲坑渠水同食屎添啦,唔受過苦點知咩叫甜喎,你現家都可以離開佢過你幸福既生活,唔好將佢(無謂人)既唔開心既野放係心入面~~~個心唔係好多位架咋,浪費哂自己D quota,留返黎放D開心既野啦~~~~~

男爵府

醒目開學勳章 畀面勳章 大廚勳章 BK Milk勳章

原帖由 sharonwing_17 於 10-3-18 12:31 發表

我學緊放底 同原諒佢 但佢成日打電話過黎鬧我
又同我呀媽搬弄事非 話我唔尊重佢
又話我個女係雜種 我老公都頂佢唔順

唔好喊,你結左婚生埋女,你大個女架啦,識得分啱同錯,如果佢騷擾你,而又係無理的,你根本唔駛再尊重佢啦,佢鬧你,你可以鬧返佢,長輩又點,啱就係道理,唔啱就乜都假~~~

同你亞媽搬弄事非~~你同媽講,佢唔識尊重,所以亦無人會尊重佢

話你個女係雜種呢句說話真係唔要得,~~~如果有人咁話我個仔,我實小X佢~~~

親戚又點,鬧我咩都可以忍,鬧到自己仔女身上,啋佢都傻,你以後咪鬼理佢,佢出現既場合,唔鍾意咪唔去,最多懶落老公身上,話老公唔想見一個唔尊重自己又唔尊重人地既人~~~

首頁

尾頁

跳至