自由講場

跳至

首頁

尾頁

象牙宮

牛年勳章 HiPP勳章(1) 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 玩具勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 親子達人勳章 wyeth冷知識勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 育兒性格勳章 認識瑞士牛牛第一回 認識瑞士牛牛第二回 最關心BB問題熱投勳章 開心吸收勳章

佢無做D乜,係做左D好難頂既動作之嘛!呢D係個人感受,好主觀,有人鍾意,有人唔鍾意,網絡平台就係比人發表感受,鍾意可以讚,唔鍾意可以彈

象牙宮

牛年勳章 HiPP勳章(1) 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 玩具勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 親子達人勳章 wyeth冷知識勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 育兒性格勳章 認識瑞士牛牛第一回 認識瑞士牛牛第二回 最關心BB問題熱投勳章 開心吸收勳章

evahui619 發表於 17-8-24 23:35
老實講,妹妹個video 作狀到爆,真心唔覺得鐘意。公眾人物無觀眾緣,唔討喜既,被有心人抽水取笑,亦是入 ...
同意你!
而家唔係唱歌/朗誦,係拉票個下動作都咁作狀個下先難頂!
我對杜文澤抽水唔反感喎!佢只係模妨佢表情,以前TVB D節目都有模妨歌手/演員,得啖笑之嘛!點解因為得九歲就唔可以抽水?

首頁

尾頁

跳至