自由講場

跳至

首頁

尾頁

象牙宮

牛年勳章 HiPP勳章(1) 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 玩具勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 親子達人勳章 wyeth冷知識勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 育兒性格勳章 認識瑞士牛牛第一回 認識瑞士牛牛第二回 最關心BB問題熱投勳章 開心吸收勳章

哈哈,你令我諗起我係happy farm加一個朋友,佢只會種最cheap個種農作物,跟住用會用周圍既擺設蓋住D農作物唔比人偷,又買隻狗,準時收野。。。

我呢。。一直種D好靚既花或者貴野,唔會用D野蓋住農作物,狗都無養。

諗住玩GAME係咁,大家偷黎偷去先好玩。。。不過,見佢咁樣設法唔比我偷野,自己就成日走黎偷野,條氣有D唔順,不過算啦,後來佢FB Account比人偷左,叫我再ADD佢,我無ADD囉。

諗落我好衰

象牙宮

牛年勳章 HiPP勳章(1) 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 玩具勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 親子達人勳章 wyeth冷知識勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 育兒性格勳章 認識瑞士牛牛第一回 認識瑞士牛牛第二回 最關心BB問題熱投勳章 開心吸收勳章

係個GAME度REFRESH個朋友名單得唔得呀

原帖由 咕b 於 10-3-25 18:43 發表
我噚晚已經忍唔住, 係朋友list度 del咗佢喇, 但唔知點解有d game仲有佢名, 有d game就冇咗 點算呀~~~~~

首頁

尾頁

跳至