自由講場

跳至

首頁

尾頁

象牙宮

牛年勳章 HiPP勳章(1) 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 玩具勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 親子達人勳章 wyeth冷知識勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 育兒性格勳章 認識瑞士牛牛第一回 認識瑞士牛牛第二回 最關心BB問題熱投勳章 開心吸收勳章

秋天與楓葉 發表於 19-7-30 11:17
位外國人有無比過雀仔糧呀仔?
呢種人專係比完雀仔糧遊客,之後就要錢
...

睇咗兩日,樓主似乎未出過國

Sharpay_leung    發表於 19-7-30 16:33
Sharpay_leung    發表於 19-7-30 16:32

象牙宮

牛年勳章 HiPP勳章(1) 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 玩具勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 親子達人勳章 wyeth冷知識勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 育兒性格勳章 認識瑞士牛牛第一回 認識瑞士牛牛第二回 最關心BB問題熱投勳章 開心吸收勳章

chowyikwan 發表於 19-7-30 06:38
係咯。我去 burgar king 買餐,佢唔眀我英文。
佢漏俾 ckicken nugget saurce , 佢要求我俾 receipt 佢看 ...

not cheap ar,係英國,好多獨立包裝嘅醬汁係要比錢架!當然你買餐免費送兩包,為防止啲人亂咁拎,問你睇收據都好正常

我有次去維也納,歐洲好多餐廳你一坐低就塞麵包比你,當然係計錢架啦!因為啲包實在係「掟死狗」,為咗容易入口,我要求咗要一小塊牛油,淨係舊牛油仔都1.3歐元

首頁

尾頁

跳至