夫婦情感

跳至

首頁

尾頁

大宅

引用:尋晚同C6兩個公婆系屋企講緊想收翻姑

原帖由 Ryan0825 於 15-07-23 發表
尋晚同C6兩個公婆系屋企講緊想收翻姑仔間房的事。間屋系99噶,姑仔已嫁3年,帶住老公同兩個小朋友入住 ...
間屋係99,而家出面甘貴,設身處地諗下妳有困難,人家也有,說實妳&c6事實無權甘做喎。甘樣c6會好難做,可能佢先甘同妳講野吧!將就下啦…

大宅

引用:回覆 ilovemagao 的帖子 其實我唔系想要距

回覆 ilovemagao 的帖子

其實我唔系想要距D咩,我出發點好簡單,我想比個仔有翻個相對獨立的空間嗟~!
好簡單,人地話唔要大陸兩間屋比妳地一家,但香港99屋你地搬走妳得唔得? 如果人想點就點緊係好,我都想我中六合彩,會到現實吧…做人要雙向的

大宅

引用:回覆 minicc 的帖子 我一直都話我想搬,系

回覆 minicc 的帖子

我一直都話我想搬,系老公唔願意,我唔介意搬出去噶~! ...
甘就係妳&妳老公問題了。唔關姑9事。其實大家bk jm 都好多事會幫番km jm,大家甘一面倒係好少何,妳要調節一下呢~

大宅

引用:回覆 mychungyi 的帖子 你系唯一一個無指

回覆 mychungyi 的帖子

你系唯一一個無指責我的,anyway ,多謝你的意見
我都真心無指責妳,見妳其他post 都有話過姑9點點點…係想jm 妳看開,做人不如事10嚐89,嬲既激親永遠係自己。啲男人係比較欠缺說話能力,所以佢地會選擇逃避。佢真心愛妳既,嬲完咪算囉~

首頁

尾頁

跳至