嬰兒醫護

跳至

首頁

尾頁

複式洋房

楊教授

我小b 9星期大時搵楊教授做膽囊切除手術,佢技術真係好好,bb都好得好快。

我覺得佢手術嘅收費真的不貴,可能因為佢o係私家醫院做手術,父母要計算埋醫院嘅什項同房租所以同HA收費差好遠啦!!!

楊教授好有醫德,佢唔會拖証同埋要小朋友做d不必要嘅檢查,你知有d醫生唔會照顧小朋友同家長嘅感受,只會叫你去抽血啦、照超聲波啦、做同位數啦……..但楊教授只會叫你做必要嘅嘢,佢唔想bb同家長辛苦,況且佢嘅經驗好足,斷証好準,比到信心家長。

個人認為如果support到嘅,手術都係搵楊教授做啦,因為醫生技術係OT成功嘅關鍵,唔好拖啦!

願所有BB健康成長

複式洋房

Yes, 725A 仁安呀!!!! (7月3日)

我一早就估係你了!!!

bb近來點呀?????

原文章由 canna9880 於 07-11-13 14:12 發表
你bb是那個好夜才做手術. 做完已經深夜12點, 跟着到要ICU 住一晚那位 bb 嗎 ? 我係隔離床的bb做輸尿管移植及割包皮位bb的媽媽 !!

複式洋房

楊重光醫生

Done, please check

複式洋房

楊重光醫生

多謝楊教授,bb在康復中

canna9880 其實我小b住咗21日, 楊教授幫佢做咗2次手術,7月尾先出院

複式洋房

Dear Berry and GLMa,

Done, pls check

複式洋房

or you can try to call 仁安醫院微創中心 TEL: 2608 3383 if u live in NT

首頁

尾頁

跳至