懷孕前後

跳至

首頁

尾頁

複式洋房

回覆:week 12 流血call 白車入院

有血塊流出佢地會照子宮,如果血塊脫下位置近bb會有危險,住院期間醫生有無問你排出的是血塊定組織?我上年9月同你一樣在街流好多血及有血塊,急症話bb有心跳無事,返屋企bed rest 3日無停血,最後入威院婦科留院,可惜bb保不住。政府醫生完全無顧及病人感受,問咩都唔答,我後來先知大量出血是進行性小產,他們一早知大機會保不住而不停叫我出院。希望你同你BB平安,祝福您

複式洋房

回覆:流沙包 的帖子

3日后因肚痛入院,住了兩天晚上肚痛得好嚴重,早上有一大舊血塊,中間是少少粉紅,照超聲波confirm bb排出來。之前入院照依然心跳正常

複式洋房

引用:Quote:原帖由+YogisMaMa+於+14-08-21+發表3

原帖由 流沙包 於 14-08-21 發表
姑娘教用紙巾捽下,如果喺血塊就會散,喺組織就不會,我都喺流血當日有兩舊血塊,醫生都無解釋點解會形成血 ...
又或者你有無食錯太寒涼及引起宮縮食物?我飲過椰青同玩wakeboard,那時剛有6 weeks唔知有左,大出血在9 weeks,中醫話椰青係引起小產原因

複式洋房

引用:Quote:原帖由+YogisMaMa+於+14-08-21+發表

原帖由 流沙包 於 14-08-21 發表
食過幾舊苦瓜,應該不關那幾片事,噤你最後點呀?
訓左差不多一星期就confirm bb自然走了。之後睇中醫兩個月后成功再有,宜家已經39weeks 2day,期待囡囡出世。你休息多D,bb一定痴住你,訓覚最work

首頁

尾頁

跳至