跳至

首頁
12345...74

尾頁

侯爵府

Re: ~~~有冇得意(72)年出世既媽咪~~~(Part 3)

[size=large]吾該哂, 煒良ma!!!!

Ka_wai 寫道:
聰明豆,

點會橫屍街頭呀!完咗pg你同lovelymom一齊過嚟咪得囉!嗱!你唔去tea我都唔去架!去啦....去啦!jason要test架我都"蛇"出嚟!

妳地班少奶奶就話去邊都得啫! 我重要開工架! 去完試堂返到去都成3點幾喇, 體諒下啦! :-( :-(

侯爵府

Re: ~~~有冇得意(72)年出世既媽咪~~~(Part 3)

Kwan 寫道:
聰明豆,
你唔去就真係 橫屍街頭
你去邊樹pg, 最多就下你去近你點啦! 你同lovelymom都要出來呀!

吾好咁啦! 我會比我老公姦完再刹, 刹完再姦架! 仲大鑊呀! :-( :-(

侯爵府

cherly 寫道:
咦!原來亞 kwan 噚日生日喎 ......

補祝您:
[size=medium]生日快樂、日日開心、時時咁靚、囡囡聰話!!

係咩! 係咩!

[size=large]Kwan,
越黎越索! 老公越黎越聽話! jasper越黎越乖!

侯爵府

cherly,
咁妳今個sunday係咪可以去試堂架! 如果係我打去加埋喇!

shirley & pinkybebe,
嘩! 妳地真係有兩個寶喎! 依傢好多老人家都吾肯湊仔架喇!

侯爵府

Kwan 寫道:
cherly,
喂喂, 我係5月6日喎, 係下個月的昨日喎, hehe, 不過唔好收返好說話, 下個月再講過啦

係喎! 係喎! cherly好少失手架喎! 吾緊要啦! kwan, 照收可也囉!

ee! 原來Kwan, ka_wai, howangma都係五月架!

侯爵府

Ka_wai 寫道:
聰明豆,

係喎, 原來我同kwan, howangmami同一個月架,咦..!我哋使唔使搵d嘢嚟搞吓呢?

妳地要去"麥記"開生日會呀!

侯爵府

Ka_wai 寫道:
聰明豆,
唔怕啦,俾你老公姦完再殺,殺完再姦 咪會益咗你囉! 當係陪吓wandy麻。一次咁多啦食飽先返去開工啦。都係個句如果你唔出我哋搞唔成架la。

吾好咁難為我啦! 我返去問下隻佬先, 不過咁會攪到佢無覺好瞓同埋尿肛會爆架, 所以佢實吾濟啫!

侯爵府

cherly 寫道:
聰明豆,
he ..... :mrgreen: 唔好意思 ...... "線"埋你添!好呀,你幫我報名吖,要乜資料呀?等我 PM 比你。

吾緊要啦! 都吾係撻得好傷啫, 阿kwan話 " 講多d仲好呀! ", 阿kwan記住今晚去買mark six呀, 好易中! 好易中! 好易買餐餸呀!

吾洗比資料我喇, 佢地都係要下d名同電話啫! 我都有妳呢d資料既! 佢地個電話打吾到, 我fax左過去, 如果佢無覆返我我地就照去, 一齊去合皮囉!

侯爵府

wandyfok 寫道:
[quote]
Ka_wai 寫道:
唔怕啦,俾你老公姦完再殺,殺完再姦 咪會益咗你囉! 當係陪吓wandy麻。一次咁多啦食飽先返去開工啦。都係個句如果你唔出我哋搞唔成架la。

聰明豆,
係囉,咪當就下我啦。 [/quote]

wandy,
連妳都出黎壓我?? 咁大壓力, 真係好人難做呀!

侯爵府

Ka_wai 寫道:
聰明豆,

你講得好屎核突呀!不過我like呀!

係啦!試吓今晚用你既美色去同你隻lo傾傾啦。

美色呢樣野我已經無左好多年喇, 睇怕要搵人頂包先得喇! 搵個關芝琳比佢可能好d!!!!

侯爵府

Ka_wai 寫道:
聰明豆, lovelymom, cherly,

你哋就好啦!一齊有得去合皮!

吾洗痕喎! 到時可能做得成同學仔咪一齊去合皮囉!

侯爵府

Kwan 寫道:
來啦, 取定野比你食呀

[quote]
cherly 寫道:
wandy, ka-wai,

你哋出到口,我都想一齊去!但係 tea buffet 幾點開始?唔知試完堂去遲唔遲?攪到冇 mum mum 食好慘!! :-(
[/quote]

有無三文魚食先???

侯爵府

cherly 寫道:
聰明豆,

Thank you ...... 咁我哋約係邊度等,九龍塘 MTR or Yau Mei Tei MTR ??

約Kowloon Tong啦! 因為我會帶多個friend去約埋同一地方好d, 不過要問下ka_wai o係邊個出口喎?? 會吾會浸會醫院出口呢???

侯爵府

[size=large]早呀!!!!

Ka_wai 寫道:
聰明豆, CHERLY,

我上次係搭巴士架,落車個頭好似係叫公主道天橋落橋位,不過聽個MAMI 講PG個度行去mongkok火車站會近過行去kowloon tong mtr咋。

旺角火車站仲近???? 等我查下地圖先!

侯爵府

LOVELYMOM 寫道:
我入來...你地走晒啦...
咁點算...4/10要fei老公食buffet...唔知o唔ok ....

lovelymom & pinkybebe,
妳地叫埋老公去咪得囉!

pinkybebe,
有嘜 e 旭各位媽咪會送妳去醫院架喇!

侯爵府

LOVELYMOM 寫道:
good morning...

聰明豆,
個miss call左我,因為can't find u all...confirm12:15-14:15.bor...想問點等?可唔可以pm我你地個mobile...有幾多人...個course澤澤上會唔會太細...

搵吾到我地??? 我就真係搵吾到佢喇, 等我今日再打比佢啦!
其實澤澤應該會細d架, 不過橫掂no charge可以試下或者可以接受呢??? 澤澤醒目仔黎既!!!
電話收pm啦!

侯爵府

Ka_wai 寫道:
早晨!

聰明豆,

你噖晚有無出美人計搞掂你隻lo呀?

無呀! 初步佢係吾同意既, 其實佢都無得答嘴既, 爭在我安吾安排到佢既去廁所時間啫! 加上阿囡噖晚吾肯咀佢, 兩個美人都吾肯賣弄色相呀! :tongue: :tongue:

侯爵府

cherly 寫道:
聰明豆,

麻煩 & 唔該晒您呀!

吾好客氣啦! 不過下次要

ka_wai,
今日有台灣佬黎左, 要偷偷上黎, 無時間睇妳段費苦之言添! 可能要o聽日先睇lu........

侯爵府

lovelymom,
今次大鑊喇, 原來間pg吾近地鐵站架, 大約位置o係"花墟球場"同"界限街"附近呀! 妳地吾地呀? 佢話如果識行o係旺角火車站行去都吾太遠, (但至幣我地吾識行呢??) 我打去問佢教左我點搭車, 但我地吾係同一地方出發點算呢? 可能要自己去喇, 妳住邊架? 不過妳直接打比pg個fanny佢教妳點搭車啦! tel:27429323

侯爵府

wandyfok 寫道:
聰明豆,
唔好話壓你啦,我都係想襯仲食到野,就去食下之o麻! :mrgreen: 我地係好雀友呀o麻!

妳講到我好想喊呀! :-( :-( 好感動呀! :-( :-(

首頁
12345...74

尾頁

跳至