跳至

首頁
12345...29

尾頁

侯爵府

Re: ~~~有冇得意(72)年出世既媽咪~~~(Part 11)

[size=large]~~早呀~~

侯爵府

Re: ~~~有冇得意(72)年出世既媽咪~~~(Part 11)

Ka_wai 寫道:
[size=medium]早晨~~~

妳終於都返來喇??

侯爵府

Ka_wai 寫道:
你對眼又仲咩呀~~
我終於都靜思完畢啦
新抱仔好番未呀?
呀!Jason哥星期一去參加學校音樂節彈琴win咗個季軍呀:mrgreen:

呵....我隻睇間吾中有d斜視既!! :mrgreen: :mrgreen:

妳靜思完就好喇, 最終無削到髮嘛?? :cry: :cry:

好番哂喇! 傳左比我依傢再傳比佢老豆, 咁大個人仲發哂燒咁添呀, 幾樣衰呀!! jeffrey呢??

恭喜jason呀!! 下次要攞個冠軍架喇!! 返去話比kinki聽佢男朋友仔得獎先!!

侯爵府

Ka_wai 寫道:
襯家,

"最終無削到髮嘛?? "
有呀~~ :-( :-( 仲要係極樣衰同低低地tim呀~~ :-( :-( 簡直就唔想見人~~ :-( :-(

"傳左比我依傢再傳比佢老豆"
嘩~ 佢隻菌都幾勁喎~~好彩jeffrey上次無pass到俾jason哥啫~ jeffrey好番哂囉~~

"返去話比kinki聽佢男朋友仔得獎先!! "
下次叫jason哥彈俾kinki聽呀~~

吾係嘛?? 咁妳下次吾好成日靜思喇, 削左好肉酸架!!

係喎! 上次都吾醒起叫jason哥彈返隻情歌比kinki聽添!

侯爵府

Ka_wai 寫道:
襯家,

"削左好肉酸架!! "
而家咪成個低B婆咁囉~~真係唔多想見人呀~~:-(

無所謂啦! 都生左兩件咯, 隻佬睇得順眼咪得囉! 我吾會笑妳既!!

侯爵府

阿花,
噖晚叫KINKI快D瞓, 我話媽咪o聽日要返工架, 佢答我: 媽咪帶KINKI返學呀? 我問佢係咪好掛住返學呀? 佢話: 有餅餅食, 唱MAKE A CIRCLE, MOK MOK咁呀!! :-( :-( 我諗個衰豬真係好想返學, 唉!! 又無咩PG可以比佢返, 真係煩!!

侯爵府

sabina_bb 寫道:
collins有時都會唱返pg個d歌, 我都覺得佢好想返學. collins見到d老師既cartoon都會叫ms mok架. 我上次經過柏師都有得比小朋友玩$160/1hr. 不過我仲諗緊

佢地真係好想返學呀! :-( :-(

$160/1 HR?? SO EXPENSIVE !!

侯爵府

+wai
你返黎哪 我等左你返黎好耐啦 :mrgreen:

咩呀?? 等佢返黎炳佢呀??

侯爵府

Ka_wai 寫道:
就係我佬話我低低地囉~~ :tongue:

咁衰架?? 妳話返佢: 你好高咩?? :tongue: :tongue:

侯爵府

Ka_wai 寫道:
係唔係好掛住我呢~~~

侯爵府

Ka_wai 寫道:
咁你諗唔諗YMCA啫~~ 我而家仲諗梗如果返YMCA,我就未必會俾佢返fanny架~~

吾知呀, 諗下先啦!!

梗係吾返啦! 兩邊返加埋條數不如返NURSERY好過!!

侯爵府

Ka_wai 寫道:
物我成日都炳人既咩~~

呵......吾係, 係妳炳人多, 係嘛??

侯爵府

Ka_wai 寫道:
仲咩啫....仲咩啫(jeffrey口頭sim)

侯爵府

Ka_wai 寫道:
唔明~~ ?-( 剪完頭髮唔通真係會"x"D~~

呵.....無野呀! 無野呀!! :mrgreen: :mrgreen:

侯爵府

唔知呢 炳佢 你炳我又炳囉 我睇你頭 :mrgreen:

我吾炳佢架, 話哂都兩襯家嘛!!

妳做嘜睇我頭啫?? 我不嬲都係做細架!!

侯爵府

Ka_wai 寫道:
我襯家不嬲都好鍚我唔炳我架~~佢會係炳壞人多d~~

壞人越黎越多呀, 大家小心D!! 社會風氣吾好呀!!

侯爵府

你點會細呀 我都係以後跟住你尾會安全d

妳依傢好吾安全咩?? 邊個蝦妳咁抖膽呀? 吾怪得呢排我條尾成日好似比人扯住咁啦!!

侯爵府

Ka_wai 寫道:
收到~~

襯家,
妳個樣好攪野呀! 終於睇到喇, 陰公囉! 得返兩條頭髮咋! :-( :-(

侯爵府

我會小心d架啦 麻煩你以後關照下小女子 :mrgreen:

枉妳一世英明!! 咁易比人氹到, 咪成日話我襯家蠢喇!!

侯爵府

Ka_wai 寫道:
你跟住我襯家....小心佢食得忍唔住要"屁屁"喎~~~

我諗佢食慣左LU..........

首頁
12345...29

尾頁

跳至