跳至

首頁
34567...76

尾頁

侯爵府

Re: ~~~有冇得意(72)年出世既媽咪~~~(Part 4)

kwan0520 寫道:
豆,
吓!原來婆婆整得咁辛苦,真係要向婆婆致敬呀!

妳地吾好咁客氣啦! 阿婆下次會小心d架喇!!

侯爵府

Re: ~~~有冇得意(72)年出世既媽咪~~~(Part 4)

Kwan 寫道:
幫我地錫婆婆一啖啦, 婆婆好正呀

大家都成年人咯! 呢樣野好難為情架喎???

侯爵府

wandyfok 寫道:
我禧禧都有發惡夢,不過係喊左10分鐘啫!好彩!

莫非佢地三個被三角戀所困?? 一齊發惡夢既??

侯爵府

Ka_wai 寫道:
好彩! 一見你個個形容詞我幾驚呀!! 喂!你都要叫kinki多d幫吓jeffrey行入正途呀!

kinki夠哂正氣呀! jeffrey無C囉!!!

侯爵府

點止呀!仲要帶埋d"豬二醒"黎,慢慢除呀!

著多幾件underwear同鋪多兩塊樹葉呀!

侯爵府

豆,
你果然好愛我老公喎!十幾廿萬年前的相你都仲記得?好野!

嘩! 嘩! 見到妳呢個形容詞嚇C我咩? 咪攪到人地亂諗野呀!! 只係o個次係我第一次見到妳個樣, 同埋我吾係好分得出恩恩, 禧禧, 所以成家人都望真d咋嘛!!
ka_wai都記得啦! 又吾係淨係我!!! :evil: :evil:

侯爵府

我食左好多舊喎!你唔見咩? 禧禧都有食喎!仲要拎住個球週圍刷tim!

吓??? 妳都夠膽食?? 好似吾係幾好喎? 好心妳真係介下口啦! :evil: :evil: 都係我吾好, 叫阿婆整呢樣炸物!!

侯爵府

sabina_bb 寫道:
吓, 兩塊樹葉就夠 唔係要三塊樹葉先夠咪 聰明豆你都好open喎

我雖然都好open, 不過我兩塊既意思即係多塊咁解呀!

侯爵府

Ka_wai 寫道:
聰明豆,

你係張床訓訓吓聞唔聞到仲有隻球既味呀!

無留意喎??? 我都攰到得返半條人命!!!

侯爵府

咩呀!好失禮咩?唔係禧禧係度,kinki同jeffrey點會咁好傾呀!?

但係一對將分手既情侶通常講分手時都好有禮貎咁傾計架喎!

侯爵府

如果事前知道係"人肉鳳凰球"就可能唔敢食囉!

埋黎試下啦!

侯爵府

唉! 比完Kwan 又比聰明豆 我都係行開一會兒先 :cry:

咁即係証明妳抵 囉!!! 攪事!!! :evil: :evil:

侯爵府

係咪覺得我禧禧好好多呢?

呢d野真係要問返當事人喇, 我地始終吾方便比意見既!!!

侯爵府

lovelymom,
唔好淨係say個hi就走呀!我地玩得好開心,我昨天打雀笑到差d要入醫院呀!

話得佢啱呀!!!

侯爵府

LOVELYMOM 寫道:
我都唔識打雀...

吾識可以教識妳架! 再吾係咪湊下細路囉!

侯爵府

cherly 寫道:

Hi all,
大家玩得好開心喎!不過 Bebe 噚日就唔多開心 lu, 因為係我行畢業禮其間我唔可以湊住 Bebe,我將佢交比嫲嫲爺爺 &一班哥哥姐姐看住,爺爺唔係經常見到個孫,但又高估自己以為攪得掂,自己一個人抱咗 Bebe 去咗個户外地方,啲姐姐出去又揾唔到佢哋,攪到Bebe 喊咗成個幾鐘,而爺爺就連廁所都去唔到,我完咗出嚟先到爺爺一身疲勞,而Bebe 就二行鼻涕痕仲清楚可見,真係唔知好嬲定好笑!最後,就緊係要同嫲嫲爺爺食埋晚飯先收貨啦!

成朝無悶親妳嘛?? 好衰架! 最終都係吾來??
如果bebe黎就吾洗咁陰公囉!!! :-( :-(

侯爵府

煒良ma,
煒良退左燒就好囉!!! 以後揀醫生都要小心d呀! 咁都得??? :evil: :evil:
下次再約過啦!!! 我地噖日都講話上次約妳就妳同煒良都一齊吾舒服, 真係邪呀! 下次約妳前要拜左神先呀!!!

侯爵府

LOVELYMOM 寫道:
湊下細路...好大責任BOR...

吾怕!! 噖日都好多慘叫聲, 但我地都牌照打!

侯爵府

Ka_wai 寫道:
如果去得成遲d就有jeffrey既泳照la!

泳照?? 係咪裸泳先??

侯爵府

Ka_wai
"bk下晏2:00pm要休息搞upgrade嘢喎" 咿, 你點知ka

妳無一個好煩既窗口彈出黎既咩??

首頁
34567...76

尾頁

跳至