跳至

首頁

尾頁

大宅

我就快死得la...豆豆10點半瞓左,11點幾喊醒,
之後一直唔肯瞓..抱佢又喊,擺低佢o係bb床又喊,
佢應該係唔想瞓..想起身玩丫...
由11點半由佢喊..可以喊到依家都仲喪喊緊~~
頂....真係想煎巴佢...........

大宅

頭先佢一直喊到成點鐘都仲未捨得收聲..
咁老公抱佢氹佢瞓...可能已經喊攰左,
抱左一輪瞓著左la...冇命ar.......

我都唔知佢係咪出牙...睇又睇唔到..
想伸隻手指去摸下..佢又咬我..haha~~~

原帖由 janjan28 於 09-10-13 01:00 發表

而家訓左未呀
係咪出牙仔痛呀
之前彤彤豬都係咁呀

大宅

個個都出晒臼齒la...阿豆都未有聲氣,
連牙肉都唔覺佢腫ar~~~

晴晴又會出得咁搞笑o既..唔通佢唔想咬野住,
所以遲D先出下排...hehe~~~

原帖由 skylydorothy 於 09-10-23 00:09 發表

晴晴出牙出得怪怪,依家上面4隻門牙+左右2隻前臼齒,下面都仲你得2隻門牙,我媽咪都話佢怪....

大宅

有一排冇入o黎la...講緊消毒ar,
其實呢...我都2,3個星期先會抹玩具一次ar..哈哈....

不過我又想問..係咪一定係病過先會有抗體??

大宅

豆豆試過一晚同我地一齊食大人飯,
果晚特登整蒸蛋果D..淡味D就比佢食囉,
出街都係試過1餐同我地一齊食..
比左一碗天使麵佢食..唔係好濃味,又唔太鹹就ok囉..

我覺得要開始比佢地試食下架啦...
慢慢開始食下鹹味野..遲D一齊食大人野都適應嘛..

原帖由 karmanfkm0529 於 09-11-6 00:40 發表

凍飲琛哥飲唔少
不過都係講緊每次1-2啖少少咁~
大人飯都只係食少少
未完全當一餐
都只係比白飯同湯料(如紅蘿蔔...瓜...etc)
鹽份少少都有
始終都已經歲幾嘛~ ...

大宅

嘩..嘉嘉著好多衫丫...
豆豆前幾日最凍果幾晚先有著長袖,
一件短body加一件長夾衣...
呢2日熱番..豆豆就著返一件短夾衣囉..

嘉嘉唔出汗可能已經習慣左著多衫la..
但你99又真係好難話得聽喎...

原帖由 菲比B 於 09-11-6 08:55 發表
咁你地呢幾日同bb著長袖定短袖,99成日幫嘉嘉著好多衫,尋日放工成廿幾度啦,都仲一件厚短袖body,加長袖衫長褲,佢喺冇出汗,因為成日都著多衫,但我忍唔住,成日著咁多,同佢換左件短袖夾衣加長袖睡袍,今朝37.6,99打嚟又話 ...

首頁

尾頁

跳至