跳至

首頁

尾頁

大宅

今日廿八方打左黎覆我呀, 金裝集體訂有7% discount, 原價$3180, 折扣後$2958 (包送貨).

Updated list as follow:
1. Jessica (1盒金裝)
2. Vivienne (1盒金裝)
3. Wendy (1盒金裝)
4. Siupiggy (1盒金裝)
5. carina (1盒金裝)
6. Wing (1盒金裝)
7. Kuromi726 (1盒金裝)
8. Winifred (1盒金裝)
9. Kit (1盒金裝)
10. Maria (1盒金裝)
11. AK0406 (1盒金裝)
12. JC0228 (1盒金裝)
13. andie_chow(1盒金裝)
14.ChrisAfred (1盒金裝)

*如果仲有媽咪想報名可於星期一前SEND E-MAIL ADDRESS比我丫!*

各位仲未PM E-MAIL ADDRESS比我既媽咪, 請快D 比我喇, 或者可以直接SEND E-MAIL去:[email protected]
我會SEND ORDER FORM比各位架喇!收到後填好就E-MAIL返比我就得, 到時我會一次過FAX去廿八方做集體訂購架喇!

大宅

咦有八個喇…仲欠兩個姐妹…快D報名啦!

剛剛打左去再問, 可以分十張ORDER FORM一次過落單, 就可以分十張CREDIT CARD過數, 咁大家就唔使比錢我; ORDER FORM上面有埋送貨地址, 咁到時大家就分別比錢佢地分別送貨.

但記得經我SEND個ORDER FORM先計係集體訂架!

大宅

好野, 有十二個!

MONFU: 無問題, 實等埋你!

到時各位媽媽請PM我留E-MAIL, 我E-MAIL SEND ORDER FORM比各位, 你地填好後比返我就得 :)

大宅

monfu: 無問題!我都好多休息架喇, 我好乖架!

各位未send e-mail address比我既媽咪請記得send比我喇

Vivienne, Kit, Joanne, Wendy, Winifred: 我收到你地既e-mail address喇, 收齊後會send e-mail比你地架喇!

大宅

開刀, 餵人奶都食得; 我都係多數開刀架!
至於雞果個問題應該唔大, 我聽日打去問下丫!

大宅

多謝各位關心, 我無事喇!

大宅

請記得PM / E-MAIL你既E-MAIL ADDRESS比我呀, 我會SEND個ORDER FORM比你地.

my e-mail address: [email protected]

大宅

Winifred: 收到, 你disregard左我個e-mail啦!

carina, wing, kuromi726, ak0406: 我仲未收到你地e-mail address呀, 麻煩盡快send比我丫!

首頁

尾頁

跳至