夫婦情感

跳至

首頁

尾頁

大宅

原文章由 rwy 於 08-1-6 16:57 發表
唔係send相...係响電話張卡到有個file有佢呢d相....果個女人佢識我.我都識佢...而且佢仲係知道我老公以前有過女人呢單嘢嘅事....就係因為咁我先覺得佢地衰格...我老公無得救架啦...比呢d咁嘅女人夾住....佢而家唔會 ...

佢要同你爭個仔唔係咁易, 因為佢有錯在先, 你就將佢兩次犯錯既事黎支持你, 而且官在正常情況下都會判個仔比媽媽.

如果你真係覺得佢冇得救就無謂徙時間系佢地兩個賤人身上, 好好安排將來同個仔既生活, 要活得比佢好呀!!

大宅

原文章由 rwy 於 08-1-6 17:36 發表
但只係講而無證據都可以話佢有兩次第三者咩,官會信咩.

如果你離婚既原因係佢有第三者, 仲要提埋佢有前科, 個官唔會叫你攞証據出黎既....

大宅

原文章由 1123cat 於 08-1-6 18:00 發表

佢唔想離緍!
唔想搬走!
宜,,我仔女唔想比人知個老豆係咁!
驚無面,,,比同学知
又唔想係單親家庭長大!
所以我冇離緍!
為左仔女,冇辨法!
現我巳對lee 個人好麻木,,真係唔到你唔睇化!
我2+心中只有仔女!
感覺單身!
當打 ...

嘩... 你真係好犀利呀, 可以做得咁豁達, 系咁既情況下仲可以同佢一齊生活, 不過冇計啦, 你有三個小朋友, 唔為自己諗都要為佢地著想, 做媽媽既就會多d顧慮小朋友既感受, 做爸爸既就話之佢, 理得你地咁多... 好一個不負責任既老公同爸爸....

大宅

原文章由 rwy 於 08-1-6 18:19 發表
嘩....你好括達喎......仲可以對住個咁嘅人一齊生活

你d仔女好大啦......
如果你咁講, 我個仔係咁嘅環境長大咪好有問題......咁我係咪應該諗下呢點先決定離唔離婚呢....
但個衰佬又咩都唔做.....

...

小朋友越細越好, 唔需要比佢知咁多大人既事, 現今單親家庭多的是, 最緊要你對佢既付出, 同埋身邊既人對佢既愛同關懷...

大宅

原文章由 1123cat 於 08-1-6 20:46 發表

lee 句不負責任嘅爸爸!
我都有醒過佢!
但佢回答話,,,,(我有養仔女!)
點會唔負責任,,咁話喎!
請問,,,,你地會點醒返佢!
我都想知!

比錢養仔女就係負責任, 咁唔駛比時間, 比愛心佢地架?? 一個健康既家庭, 要有個愛家既爸爸, 愛家既媽媽, 愛仔女既爸爸媽媽, 身教好重要, 自己做埋d衰野點做個好榜樣比d仔女呀?? 除左比錢, 有冇關心過d仔女, 有冇關心個老婆, 連d仔女都知結左婚有第二個女人唔岩, 點解仲要錯完一次又一次, 跟本搵唔到藉口同佢地解釋, 如果要做一個負責任既爸爸, 最少自己唔好做錯事, 唔好做個壞榜樣啦...

大宅

原文章由 1123cat 於 08-1-6 21:30 發表

我都係咁同c6講過!
但佢都係渣住lee句!
跟住,,,都冇再同佢講啦!
因為,,,,,,間值對牛彈琴,,
唉,,,,,,佢塊面成尺厚,,,低牌只得lee !
心照啦!
教個賊,,唔好偷嘢,,,,,都仲好過教佢啦!
我等多10就走得啦!
9年就走得 ...

嘩... 你咁後生咋???? 你咪好細個結婚??? 咪好後生要承受呢d野??? 我真係好佩服你, 佩服你既忍耐力, 佩服你對仔女既愛, 佩服你既能耐..... 掂呀!!!!

大宅

原文章由 1123cat 於 08-1-6 21:46 發表

係呀!我08年先36y 末足!
冇辦法!
個老豆唔識諗,,,唔通連個阿媽都唔識諗咩!
走左又點,,,,掉下仔女比佢
末即係,,,醒第二個女人凑?
到時,,D仔女就惨啦!
自己帶走,,,又冇能力!
仔女又會怨我,做阿媽嘅,,跟阿爸一樣咁對佢 ...

好彩你d仔女知你既情況, 佢地又咁生性, 你第時一定回報高過任何一隻股票... 而家祇有望d仔女好, 到時你就有好日子過.... 個c6等個天收佢囉... 唔駛旨意d仔女會對佢好呀... 老來佢就知!!!

首頁

尾頁

跳至