夫婦情感

跳至

首頁

尾頁

大宅

引用:Quote:Keiheichan 發表於 15-5-23 06:46 我

原帖由 wing1388 於 15-05-23 發表
唔知點解睇完樓主呢個POST我覺得好悲哀,但悲哀嘅唔係因為樓主C6出軌,而係發覺而家普遍人對待婚姻嘅態度 ...
師兄,
咸濕賤男遇上家禽蕭小姐ssss,隻家禽為求包養,求名份 求身份證,必然出盡渾身解數,溫柔體貼,奉承讚美。 令到個男人好似玉皇大帝咁爽。
呢d咁正斗的女人,只要肯比錢,要幾多有幾多,靚、後生、善解人意,不在話下。
試過真正消魂,點會想再對住屋企個舊人。
修補從來不是單方面,樓主的case 我都睇唔到個男人會回頭。
女人十零廿歲,當然新鮮卜卜脆。 過咗n年,青春無哂。 條百佳又去滾,唔通乜補償都唔要,贍養費 養仔費 都唔攞。 比哂個賤男去餵家禽?就算打工都有退休金、長期服務金 同 遣散費吧!
愛也是要睇雙方的。 對家既然不仁、難道對佢仲要有義? 是否替自已爭取最大利益比較實際呢?

Angus9527    發表於 15-5-27 00:06

大宅

引用:Quote:原帖由 KIKI678 於 15-05-23 發表師

原帖由 wing1388 於 15-05-23 發表
如果修補失敗,咁樓主咁做亦無可厚非,但我一開始有講現今人對婚姻嘅態度,係泛指大部份人連修補都費事,一 ...
修補要睇雙方。
舊人 vs 新歡,單講新鮮感已經輸哂!

要感概點解唔修補,不如問下d cpk 賤男點解明明有老婆仔女 有頭家,人工僅僅夠開消。 唔諗開源節流,積穀防飢,子女培育…… 走去花錢包去養家禽? 終日人影不見,走去瘟雞!
仲要好自豪咁對住老婆講,原來當年娶錯咗老婆,隻雞先至最啱佢! 比著您都叫條百佳早日爛屍過主啦 !

大宅

引用:呢個男人,不知所謂。有報應。

原帖由 huilai88 於 15-05-23 發表
呢個男人,不知所謂。有報應。
祝佢身體健康,出入平安 !

大宅

引用:Quote:原帖由 yipyuying 於 15-05-24 發表

原帖由 wing1388 於 15-05-24 發表
但我覺得最舒服嘅枕頭,就係對方
師兄,坦白講,您比較難感受到出去玩的人d心態。

大宅

引用:Quote:原帖由 為自然而活 於 15-05-23 發表

原帖由 wing1388 於 15-05-24 發表
大家睇嘅只係樓主單方面嘅講法,而我所深究嘅係樓主c6出軌嘅原因,但我冇話過樓主c6所做係正確,但亦需要了 ...
要知真實情況,真系要裝部錄影機系事主屋企,lun 哂佢地點相處至知。
公說公有理、婆說婆有理,系咪? !

大宅

引用:你唔好成日代入自己角色。或者你同前妻嘅故

原帖由 nanaaixi 於 15-05-23 發表
你唔好成日代入自己角色。或者你同前妻嘅故事係你衰左一次,你前妻就唔再原諒你。但樓主同佢老公情況唔同。 ...
wing 師兄個case 系由始至終一條心,系對家出軌。

大宅

引用:Quote:原帖由 KIKI678 於 15-05-24 發表師

原帖由 wing1388 於 15-05-25 發表
點解咁講呢?
您話最好的枕頭系另一半,可見您始終想要固定的最愛。
如果系出開去玩,心中隨時諗定幾類型的心儀枕頭:靚 vs 姣 vs 冧功勁 vs 消費平 vs 就手………… 每類型又有若干個可能的人選…… 以保持新鮮感。
反正都系出去玩又食,既然比得起,梗系食好d.
咁樣解唔解釋到呢 ?

大宅

引用:Quote:KIKI678 發表於 15-5-26 14:23 您話

原帖由 wing1388 於 15-05-26 發表
我只係知道一個好嘅「枕頭」係唔會立亂話換就換,屬於用開有感情嘅私人物品,就算俾妳去到一間5星級大酒店 ...
抱歉!
我家cpk 老早出咗去養發瘟北姑雞,條hkc滾飽番嚟就黑面向我同小朋友駛脾氣。

佢死去隻pk北姑雞度,比足家用我地就開心。
但趕條cpk 同隻發瘟雞同居 包哂隻雞食住 兼養病 實無法再攞錢比我呢面。 惟有忍q住先!

只可以講,從未遇過好枕頭,歲月消磨已鍛鍊到去到邊度瞓到!

大宅

引用:條女開到口叫你老公每個月比錢佢,你老公真

原帖由 devil621 於 15-05-26 發表
條女開到口叫你老公每個月比錢佢,你老公真係當局者迷
膚淺、咸濕、同 要做大爺系唔少男人的弱點。

容許我攞家中條cpk賤男做例,佢包果隻系中年北姑,離咗婚十幾年,帶著個小朋友都十幾歲。
身材 應該唔會 肥腫難分嘅,但肯定唔系青春彈手 卜卜脆囉。 化行裝,系嬌俏的。

隻北姑最最最殺食咪系嗲功 同埋 擦鞋功囉。

氹到個男人好似皇帝咁爽,連自已有幾多身家,所有嘢都 爆哂比隻雞知。

嗲功、擦鞋 同 讚美 系令到個男人 覺得有認同感、有英雄感、有存在感…… 當然仲有床上 就快感啦!

加加埋埋 咪明知件北姑 又老又有病 都要抛妻棄子 去瘟北姑囉!
講真,同中降無乜分別的!

唔信? 不知幾多港男去包北姑,一條條二奶村咁擺系度,咁咪知真系唔少囉 !

大宅

引用:Quote:原帖由 KIKI678 於 15-05-26 發表抱

咁問題應該出响當初揀咗個壞枕頭,搞到自己周身唔舒服了。咁當初係自己揀,還是俾人騙?

...
中共話 港人治港 五十年不變,十幾年過咗了,而家系點…… 明啦!
人系會變的…… 變咗 仲駛q有品 ?

大宅

引用:Quote:原帖由 KIKI678 於 15-05-26 發表膚

原帖由 devil621 於 15-05-26 發表
男人,好多都係等到患難先見真情,我朋友佢老公又係出面有女人,本身我朋友都想放棄,點知佢老公突然有事要 ...
惟有講,果位女事主真系好愛個男人囉!
二奶村系唔止一條……
有人包就埋街食一排井水,無人包就下番海再搵老細,產業一條龍 !
最好搵到氹到老襯同佢結婚,攞埋身份證……

大宅

引用:Quote:原帖由 KIKI678 於 15-05-26 發表中

變,可以係好嘅,唔好一味向負面諗。
枕頭都可以越枕越舒服的。

...
都話師兄您長情啦 !

大宅

引用:Quote:原帖由 KIKI678 於 15-05-26 發表惟

原帖由 devil621 於 15-05-27 發表
我老豆就係老襯一名
無計! 果d女人系 專門伺候男人,氹男人養佢的專家。一旦搭上,我地一般港女港太,比較難win。

大宅

引用:Quote:原帖由 KIKI678 於 15-05-27 發表無

原帖由 devil621 於 15-05-27 發表
其實我見大部分既內地女人落到黎只會做少奶奶,相反香港女性能力高,朝早返工,夜晚湊仔,公一份婆一份,又 ...
男人去到呢個位,唔單系講 最好女人都搵到錢 減低佢負擔 ka la。

大6 扮弱者 再加 強勁 嗲功 冧功 擦鞋功,令到個男人 有存在感、英雄感,超爽! 有本事的,生一堆小孩 兼申請埋家人來港 全部要個男人養埋。 保証令到個男人 自覺做哂 救世主 同 大慈善家。

系香港女人身上,點會有咁大滿足感?

大宅

引用:今日個衰人返來取東西,我話佢知我舉報咗個

原帖由 Keiheichan 於 15-05-30 發表
今日個衰人返來取東西,我話佢知我舉報咗個泰國婆,可惜入境處去掃場時個八婆唔喺度,只拉咗其他泰妹,真係 ...
未拉到條八婆都咁谷x上腦,諗掂點搞定頭家好了! 正死雞虫!!

大宅

引用:Quote:原帖由 Keiheichan 於 15-05-30 發表

原帖由 colormama 於 15-05-30 發表
你老公真係食泰妹食到懵咗,仲話返你舉報累到人哋個場被掃。而家犯法班人比警察拉,完全係好事,事實佢哋過 ...
無身份證的妹對雞虫嚟講系最易控制。
諗番無幾耐前果單,保險公司高層鬼佬 包件賓婆逾期居留廿年,無證女都生咗兩件就明。

大宅

引用:Quote:原帖由 devil621 於 15-05-27 發表其

原帖由 小manman 於 15-05-30 發表
老實講,朝早返工,夜晚湊仔,真係得閒死唔得閒病,仲邊得黎多餘時間同你講溫柔呀,仲要好多男人扮大爺唔主 ...
我完全系受害者,蝕章都系呢個位蝕得最慘!

系自我自私大男人的心底入面,佢地需要的系 女人 隨時候命 去溫柔服待佢。 女人成日話要 湊仔、家務、返工…… 根本系none of his fuxking business !!!

條八公上面個大佬 (腦) 同 細佬 (條J), 唔滿足咯。
輕則咪按鐘仔散叫,嚴重咪溝無聊女去得閒炒飯,呢d都搵唔啱,咪搵抛個身出嚟 搵長短期飯票的專業家禽囉!

賤男果隻中年北姑雞,鄉土味重又醜,仲要話自已有病 唔做嘢休養。 咁都昆都件百痴男包佢?!
惟有咪殺死男人的溫柔 同 捧到上天的擦功囉 !

大宅

引用:Quote:原帖由 wing1388 於 15-05-24 發表大

原帖由 Mlingluang 於 15-06-26 發表
唔同意!!!男人同女人既角色唔同,睇法就唔一樣……作為老婆,每日為屋企尽心尽力,工作、湊仔、煮飯、操 ...
男人袋裡有錢,就有權攞去買笑尋歡!
如果大部份男人都咁注重家庭倫理的話,色情娛樂業點有咁興盛?

首頁

尾頁

跳至