跳至

首頁

尾頁

男爵府

Re: 天水圍邊間幼稚園好?

如果你要每日有2文3語教學, 就應該只有英藝, 我報左啦, 如有其他都通知我

男爵府

日日都有外籍老師英語課及普通話課.

winnie_hkh 寫道:
我知英藝d學費收得好貴, 他貴在d mud 呢? 有咩好? 有咩唔好呀?

男爵府

英藝toilet已經重新裝修, 勁正.

男爵府

Diane俊俊媽,

男爵府

winnie_hkh,

係用D硬皮書仔問, 問水果動物和車輛.

[quote]
winnie_hkh 寫道:
[quote]
moondream3003 寫道:
Diane俊俊媽,

男爵府

Lovelymame

如果你讀私校, 咁都會太多新移, 就算有, 都會好

男爵府

我識有個朋友參觀完其他學校後都係選擇番英藝, 佢話根本無得比0咼, 希望我Samuel 將來讀得開心啦, 佢今年八月入N1呀. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

男爵府

Ning_ling,

我相信每間學校不是每個都是好老師, 因為我都經歷過, 幾好口碑都係咁話, 作為媽媽緊係要知多D, 以防萬一啦. :mrgreen: :mrgreen:

現在英藝番playgroup, 番得好開心, D呀sir同miss都好鍾意同佢玩(就算0吾係負責上課的老師都係).

如果將來係佢教當然要先同佢溝通一下先啦.

另外, 你同Diane俊俊媽和kapopooh所講的情況, 我只會相信kapopooh和Diane俊俊媽
所講, 你在2007年2月7日證記, 都好辛苦咁在不topic留表情符號來增加你在BK的級數0咼, 今日只係半個鐘都好忙咁打表情符號作回應, 只有英藝topic你才如此努力打咁多野, 你0吾好真係當我傻啦, 其他人都可以睇你之前有什麼留言架.

你要

男爵府

veroshea & Diane俊俊媽,

在BK有0吾同意見好正常, 係無問題, 我都0吾係批評佢D觀點.

仲有, 我意思係如果佢要

首頁

尾頁

跳至