自由講場

跳至

首頁

尾頁

水晶宮

2018復活節勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

toffeetong 發表於 18-4-2 12:51
我昨日經I9528,介紹去左東濱路,行完萊福士廣場。過天橋離開時,出行諗住搵按摩,facial 平平地hea下。見有 ...

請問記唔記得咩名呀?

水晶宮

toffeetong 發表於 18-4-4 23:38
卡頓

thanks, 聽日想上去

水晶宮

toffeetong 發表於 18-4-4 23:59
行到又熱又累,上去唉吓,幾爽架。

agree!
今日12:00去到食潮興,再行來福士商場,飲喜茶,再去做facial,行多一陣買面包,食淘鮮晚餐,充實的一天!

多謝jm分享

水晶宮

I9528 發表於 18-4-5 22:19

想問下有冇食過喜上簽? 好似幾多人等位,我最後食咗樓下嗰間淘鮮,裝修幾靚下,但貴貴地

多謝你介紹潮興,抵食又好食,2個人叫個2人餐,再加河粉加茶樹姑加2支老青島都係120!

水晶宮

ivycowcow 發表於 18-4-5 00:27
有冇咭片?

認住呢間酒店行

水晶宮

toffeetong 發表於 18-4-2 12:51
我昨日經I9528,介紹去左東濱路,行完萊福士廣場。過天橋離開時,出行諗住搵按摩,facial 平平地hea下。見有 ...

咦…我冇用機震腿喎,不過都正,最like按背,同埋冇hardsale

水晶宮

I9528 發表於 18-4-5 23:02
上次諗住食喜上簽,但因為朋友大部分都未食過潮興,所以揀潮興呀
你咁講,我下次要試喜上簽先

我冇食海鮮呀,因為人仔用到7788,求其叫咗個菜同抄米,都好好味,2樣嘢埋單都要95,但都大大碟,潮興抵好多

水晶宮

I9528 發表於 18-3-31 19:27
東濱路一帶都多嘢食
海德一號附近有 K 唱,有按摩
有木屋燒烤,韓燒,牛肉打邊邊,海鮮,鴨咀魚

萊福士真係好好行,個toilet好乾淨,戶外又有得影相,好過海岸城嗰邊
多謝你的介紹

水晶宮

回覆 toffeetong 的帖子

我記得有座bldg中間有隻馬個方向落去就見

首頁

尾頁

跳至