自由報料

跳至

首頁

尾頁

大宅

我有朋友比咗張 coupon 我, 係一張白色紙仔有個藍色公司印。

今日去買咗 3 對鞋、4條褲、2條泳褲....... 共 $3千幾 (40% off 真係平咗好多)。

啲 sales 只係睇咗張 coupon 一眼, 之後就比返我, 話可以 keep 住用到 6月30日!

大宅

我好想幫你地呀!

不如約同一日(星期六 or 日) 所有想買嘢的人, 一齊在漢口道的旗艦店等, 咁我放低張 coupon 比你地, 好嗎?

請留意: 不包 Stella McCartney, mi-adidas & Porsche Design!

Payment by cash or EPS only.
No refund for ALL items sold.

大宅

adacheung,

因為我星期六、日的時間都比較忙。

那麼我明天星期五約12:20 p.m. (19/6) 可以將 coupon 送去尖沙咀比你(我識路駕車去漢口道的 Adidas 門口比你)。

咁你用完之後又可以將 coupon 比其他星期六、日想用的人, 可以嗎?

如果可以的話, 請 pm 我留電話大家聯絡。

原帖由 adacheung1972 於 09-6-18 22:50 發表
我就係個頭返工, 都想買野呀, 有無人星期一至五去, office hour, 叫埋我一齊去買,得唔得呀, thx

大宅

Hi meme22wong,

剛問了 adacheung, 正代他回覆。

如果他明天未能來的話, 咁我就會約你地星期六下午約 4:30 在漢口道 Adidas 的旗艦店門口, 駕車放低比你地好嗎?

請給我等一下 adacheung 的回覆先。

原帖由 meme22wong 於 09-6-18 22:06 發表
monkeyhill

不如你話,星期六/日幾多點方便,
我地大家再一齊就下

其他mami覺得呢?

大宅

Sorry! 我只可以今日 12:20 pm 或 星期六 4:30 pm 放低比你地就要出香港有事做, 請大家就一下時間, 約同一起好嗎?

如果 adacheung 不能今天來的話, 那麼我們就約定星期六 4:30 pm 在漢口道 Adidas 旗艦店附近 (可停車的位置)吧!

請問有誰可以幫忙接收張 coupon, 然後你地可以慢慢買, 到時你地一齊比錢好嗎?

原帖由 peggyxyim 於 09-6-19 09:17 發表

咁不如約今日星期五放工一齊去好唔好.

大宅

未呀!

原帖由 AudreyMan 於 09-6-19 09:33 發表
monkeyhill,

唔好意思, 請問adacheung 回覆了你沒有,
因我今天可到T.S.T

大宅

我已經約了peggyxyim 今日會比張 coupon 佢, 請各位再同她約好一齊去買嘢啦。 Enjoy your shopping!

* 我剛收到一張 Reebok (40% off) 的 coupon, 到期日係星期日 (21/6)。到時會比 peggyxyim

Reebok 的小朋友鞋 (6 歲以下) 會比較 Adidas 合適細一點的小朋友!

大宅

不用客氣, 幫到你地我都好開心架!

原帖由 yingying媽咪 於 09-6-19 10:17 發表
今日我要番工, 喺深水埗, 1-2食晏, 唔肯定過唔過到嚟, 不如confirm左話我知睇吓趕唔趕到, 不過最好都係聽日, 我pm電話俾你地啦. many many thanks.

monkeyhill, 你真係好好人, 咁忙都就時間幫我地.thanks ...

大宅

我已經約了peggyxyim 今日會比張 coupon 佢, 請各位再同她約好一齊去買嘢啦。 Enjoy your shopping!

* 我剛收到一張 Reebok (40% off) 的 coupon, 到期日係星期日 (21/6)。到時會比 peggyxyim

Reebok 的小朋友鞋 (6 歲以下) 會比較 Adidas 合適細一點的小朋友!

大宅

請問你地今日有沒有收穫呀?

大宅

大家不用客氣!

如果下次再有 SALES, 我再同大家分享啦。

大宅

Hi peggyxyim,

請問上星期六 Adidas 啲人有無收咗你地張 coupon 呀?

因為我現在還收到很多 pm 問我拿 coupon, 但我現在已經沒有了!

如果無收的話,可否再約其他未買的人呢? 麻煩哂你了!

如果已經收咗, 我再想辦法.......

原帖由 peggyxyim 於 09-6-19 23:12 發表
有呀, 多謝你呀monkeyhill , 我地個個都買得好悶心呀 , 真係好抵呀 .

係呀 仲有張reebok coupon, 邊個想買就星期日下午見啦

首頁

尾頁

跳至