夫婦情感

跳至

首頁

尾頁

別墅

上個月小產。。心情已經夠差,c6日日基本上問埋啲好無聊嘅嘢(因唔係一齊住,詳情唔講)。我已經忟到爆,前日就wechat我,沖緊涼冇覆就video call打嚟,加上好攰,屋企又嘈,講嘢自然大聲,就話我語氣差。我連食飯都唔俾我食住,要講掂數先得。到尋日朝就講,我冇咗胎係我自己一手造成。呢啲男人要得嗎?又叫我諗好條路。我已經好辛苦,佢就認為我乜付出過。我真係好想死咗就算

別墅

回覆:宜家生活好辛苦

我都想可以好好休息,佢唔喺呢段時間煩我。但係一諗起佢嗰句,個胎冇咗係我自己造成。佢係醫生咩?我喺佢身邊,個胎一定冇事咩?又話自己年紀大(佢今年31),係想要個B。又話我唔顧家,我都係想返工充實啲啫。點解就變咗唔顧家?

別墅

引用:Sorry for you!!1) 6個早期懷孕孕婦會有1個

原帖由 mapp2009 於 14-08-06 發表
Sorry for you!!

1) 6個早期懷孕孕婦會有1個小X, 這是常識, 可告知你丈夫, 純粹胎兒不健全, 跟母體無關
我唔係冇講過!佢知道我冇咗之後就話我一味只顧追求。我追求咩?我要考執業試,我都係想攞個牌,以後有更好嘅生活。都係為個b 。但係喺我未知冇咗之前就已經肥咗考試,再冇埋個b,係一個雙重打擊。我都講,我宜家傷過佢。點解要咁樣指責我

別墅

引用:take care快d一齊住返就冇事啦

原帖由 mickeyellen 於 14-08-06 發表
take care
快d一齊住返就冇事啦
現實中冇可能。

別墅

引用:你唔好咁唔開心~~冇佐bb大家都唔想~~點可以

原帖由 dinosaurmum 於 14-08-06 發表
你唔好咁唔開心~~
冇佐bb大家都唔想~~
點可以所有責任都推係你身上~~