心聲留言

跳至

首頁
12345...6

尾頁

伯爵府

醒目開學勳章 BK Milk勳章

70年生嘅朋友!好嗎?

傾吓湊仔心得吖
我女2001年1月8日QE出世  

伯爵府

Re: 70年生嘅朋友!好嗎?

好彩~~~都有人應吓 :exclaim:
我結婚8年幾,而家個女3歲8個月。啱啱BB班 :mrgreen:

伯爵府

Re: 70年生嘅朋友!好嗎?

我都計劃多個,怕年紀大 :mrgreen:
係呀!啲幼稚園先進度...

伯爵府

Re: 70年生

嘩!好多人回應?!仲係全部姐姐仔 :mrgreen:
我8月架!個女3歲8個月,啱啱k1。我有幼稚園同學都係1月係9號但佢同佢家姐拖都未有得拍
:-( :cry:

伯爵府

JimVan 寫道:
hello, 我都係 70年架, 又有個新地方傾下計!
gloria, 記得我嗎, 原來我地都好多相似地方, 除左係同年, 我都係結左婚八年, 仔仔同你囡囡係同月同日生日喎!咁岩!

我兩個寶貝一個4歲8個月, 一個月尾足2歲!做全職媽咪, 一d 都唔容易!

:mrgreen: 記得啲;唔記得啲;記得妳名同妳仔同我女同月日生日
知點解我响心聲版設話題?想各位可訴苦 :mrgreen: :mrgreen: 講笑?!想大家傾心底話同唔想人話我[番版 ]抄襲:lol: :lol:
難得相遇同年友;千里姻緣一線牽

伯爵府

我都估唔到咁多同年媽咪?!我8月4日架!*Polly*妳幾號呀?
其實有冇爸爸係70年呢 ?-(

伯爵府

mwtang

妳遲吓會好辛苦兼好烦!冇曬儀態 :lol:

伯爵府

不如我地做個list, mark番自己既出生日期同小朋友既歲數!

1. Happydino - 1月1日, 囡囡 - 3歲3個月
2. 子健&媽媽 - 1月17日, 囝囝 - 2歲2個月
3. Sally - 1月22日, 囡囡 - 3歲3個月
4. Yanma2002 - 3月4日, 囡囡 - 23個月
5. gloriap------8月4日,囡囡---01年1月8日而家3歲8個月
6. Paklamma - 10月19日, 囝囝 - 22個月
7.bbcar128 - 10月23日,大仔 - 7歲, 細仔 - 3歲4個月8.Minnieluo - 10月25日

唔好介意改排行,想跟月份易睇咋

伯爵府

1. Happydino - 1月1日, 囡囡 - 3歲3個月
2. Sami - 1月3日, 囝囝 - 6歲2個月
3. 薯仔阿ME - 1月4日, 囝囝 - 6歲7個月
4. 子健&媽媽 - 1月17日, 囝囝 - 2歲2個月
5. Sally - 1月22日, 囡囡 - 3歲3個月
6. 小草 - 2月20日, 囝囝10歲, 囡囡8歲
7. Yanma2002 - 3月4日, 囡囡 - 23個月
8. gloriap------8月4日,囡囡---01年1月8日而家3歲8個月
9. Polly --- 8月6曰, 囝囝 -- 4yr9m
10. iwff ----- 9 月16日 , 仔仔 -- 2yr8m
11. Paklamma - 10月19日, 囝囝 - 22個月
12.bbcar128 - 10月23日,大仔 - 7歲, 細仔 - 3歲4個月13.Minnieluo - 10月25日
14.dietcoke -11月26日, 囡-6歲,仔-4歲
15.pc9 --------12月23日-----12個月
16.Deannama------12月1日------仔仔--23個月
17. ho_fish--------1月28日-------囡囡----2歲半

嘩!真係好多1月出世媽咪播

伯爵府

係喎!iwff[size=x-large]生日快樂!

伯爵府

evawong1010

有幾老呀?!好多位嘅小朋友都7歲啦!

5. 殷儒媽咪 - 1月27日, 囡囡 - 10個月
6. Sally - 1月22日, 囡囡 - 3歲3個月
7. 小草 - 2月20日, 囝囝10歲, 囡囡8歲
8. Yanma2002 - 3月4日, 囡囡 - 23個月
9. gloriap-----8月4日,囡囡---01年1月8日而家3歲8個月
10. Polly --- 8月6曰, 囝囝 -- 4yr9m
11. iwff ----- 9 月16日 , 仔仔 -- 2yr8m
12. Paklamma - 10月19日, 囝囝 - 22個月
13.bbcar128 - 10月23日,大仔 - 7歲, 細仔 - 3歲4個月14.Minnieluo - 10月25日
15.dietcoke -11月26日, 囡-6歲,仔-4歲
16.Deannama------12月1日------仔仔--23個月
17.ho_fish--------12月17日-------囡囡----2歲半
18.pc9 --------12月23日-----囡囡------12個月
[/quote][/quote]

伯爵府

大家咁有緣响度相遇,咁各位相隔遠嗎?我住天水圍,婚前住官塘 :-P

伯爵府

evawong1010 寫道:
我而家住牛池灣,結婚前住秀茂坪。 :lol: :lol:

我知妳住秀茂坪。另一题目見!我老公婚前都住秀茂坪,小時住過19座後住秀明樓

伯爵府

gloriap 寫道:
大家咁有緣响度相遇,咁各位相隔遠嗎?我住天水圍,婚前住官塘 :-P

我係全職媽咪。之前做咗銀行8年;99年離開...太難頂!太大壓力

伯爵府

Hi all 70年 媽咪,

5. 殷儒媽咪 - 1月27日, 囡囡 - 10個月
6. Sally - 1月22日, 囡囡 - 3歲3個月
7. 小草 - 2月20日, 囝囝10歲, 囡囡8歲
8. Yanma2002 - 3月4日, 囡囡 - 23個月
9. Espirt媽咪 - 3月21日, 囡囡 - 2歲9個月
10. gloriap-----8月4日,囡囡---01年1月8日而家3歲8個月
11. Polly --- 8月6曰, 囝囝 -- 4yr9m
12. iwff ----- 9 月16日 , 仔仔 -- 2yr8m
13. Paklamma - 10月19日, 囝囝 - 22個月
14.bbcar128 - 10月23日,大仔 - 7歲, 細仔 - 3歲4個月
15.Minnieluo - 10月25日
16.dietcoke -11月26日, 囡-6歲,仔-4歲
17.Deannama------12月1日------仔仔--23個月
18.cathy-tse----12月14日--------囡囡----2歲10 個月
19.ho_fish--------12月17日-------囡囡----2歲半
20.pc9 --------12月23日-----囡囡------12個月

update吓先?!各位請顺月、日序自行加名單

伯爵府

happydino 寫道:

我依家上bk第一時間入黎, 睇下有冇偈傾先去第二d topic。 好多謝gloriap開左呢個topic, 大家同一年出世, 個感覺好親切! :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

駛唔駛咁客氣呀!
如果我曉做網頁我都想整[1970友俱樂部]交流傾計,不分男女。好過响度揾,不過呢度傾吓凑B心得 :mrgreen:

伯爵府

happydino

咁祝妳如願!我都想 :mrgreen:

伯爵府

各位近排好忙
假期會去旅行嗎?

伯爵府

我女上星期先發燒、傷風咳。而家仲有咳梗,要去覆吓診

伯爵府

chungmother 寫道:
hi gloriap,

原來除左我同你同年, 我仔仔同你囡囡都係同年加 - 2001年.

你囡囡現在好些未呀, 我仔仔上個星期都發燒, 仲燒左 3 日, 現在先好返好多, 只係有少少氣管敏惑.

同妳仔咁仲有氣管敏感。我女只係燒1日。啱啱K1冇得避!好多人唔妥 :-(

首頁
12345...6

尾頁

跳至