自由講場

跳至

首頁

尾頁

伯爵府

醒目開學勳章 BK Milk勳章

我pet係 doris..........add 我啦 ------>gloria pang
我女2001年1月8日QE出世  

伯爵府

原文章由 gloriap 於 08-11-12 23:18 發表
我pet係 doris..........add 我啦 ------>gloria pang

add我未 ??

伯爵府

原文章由 gloriap 於 08-11-12 23:18 發表

add到......唔知有邊個我未addmouth: .......各位add我啦

伯爵府

呢個game主要來說
係寵物社群,你先建立你養的公仔,然後會有一間一房的屋比你
你每升一級..你的用品會靚d..或間屋會大d
呢到主要分,,,賺分,和賺錢
每日每探一次鄰居會有20元..和另加5分
你送禮物比朋友..會視乎物品價錢已加分
所以有時同某位朋友仔夾下...互送一d貴野
send來send去..好快升級
每升一級有100元

間屋有3樣野,跳繩,波,同飛碟...玩法係..跳繩在個繩約莫到眼前的位..你會見個繩由黑變紅..你就按一按個公仔..佢就會跳
連跳20下..會有銅盃,...50銀盃...100金盃
飛碟和球就在個物件跌落地前..按一按件物件
就會拋回比公仔..公仔會又再拋比你接

主要樂趣在贏左錢
去買野裝修間屋...和買衫
或每日走去買d寶箱抽下...
睇下彩數點...有時50元寶箱會幾值錢
有時500元的會激死你...但也會有d幾千元的..或無得買的物品抽下

(我補充)
主要令動物開心,取代$$同分數-----餵食,沖涼,擦身,玩,......(鄰居都得)不過$$同分就照顧者得,主人冇分 可出街擦樹亦加入$......買野扣$$但加分

[ 本文章最後由 gloriap 於 08-11-16 10:53 編輯 ]

伯爵府

原文章由 winniewongpy 於 08-11-22 19:30 發表
有 woo ying 即係話無幫pet 沖涼呀 , 全部鄰居都睇到架 , 如你去探訪時見到 , 你可以幫佢沖涼 , 咁你都會加分同加錢架

入去打招呼,請主人幫佢清臭臭 要主人做架

伯爵府

原文章由 amysnlee 於 08-11-23 17:45 發表
我add晒你地啦,仲有我想問你地d地毯係邊樹買架,我搵唔到既?

抽$50問號箱

伯爵府

原文章由 winniewongpy 於 08-11-22 23:55 發表
a 用肥皂沖涼喎 可以加分加錢架

係~~~~~但成屋都便便唔覺 咩?我女話要主人click吓便便先走

伯爵府

原文章由 bozical 於 08-11-23 18:30 發表
即係唔沖涼就有屎?唔怪之得咁多隻都生烏蠅,原來等出屎!好搞笑!

冇主人冇fd沖涼耐就有;藍色花晒圖示降低一半pet就會示意想沖涼,唔沖就開始有1隻蒼蠅 ........有d pet會示意想食什麼,我通常都唔理 佢要求

伯爵府

原文章由 winniewongpy 於 08-11-23 22:20 發表
我有90個pet 友 , 扼手,跳舞,fight,joke都試過呀 !每日只有第一次有錢呀 攪到我窮到死

咁咪幫其他pet 沖洗囉分都唔少 有$$就此$1/$2出,哈哈唔滿唔用刷刷笑哈哈就少分d

我剛上31級 有73個fd

伯爵府

原文章由 winniewongpy 於 08-11-24 10:56 發表
我已經又比野食 , 又擦身 , 又探訪 , 都係得28級 , 啱啱至到5xxxx幾分

同pet玩......買平嘢攞獎會+$$$同分 升級又有,我只沖涼1隻pet都可有20分......$都有6-8蚊....
d pet好快要沖涼我老公多數玩賽跑勝有$$30

[ 本文章最後由 gloriap 於 08-11-25 09:03 編輯 ]

伯爵府

你地每日首次登入收信會有幾多元收呀??

伯爵府

唔係喎~~~我70多個pet fd 打招呼到52個先$$10.....不過我00:00am去

伯爵府

大家可否add呢位小朋友 [email protected] 一齊玩

伯爵府

原文章由 pinkylee 於 08-12-19 10:03 發表
嘩,綱琴都有~
真係好想要呀~~

me too

伯爵府

原文章由 carrie123 於 08-12-19 18:30 發表
i want balloon ar ??

我亦想

伯爵府

原文章由 gloriap 於 08-12-19 18:25 發表
大家可否add呢位小朋友 [email protected] 一齊玩

可用Godfrey Pang add佢幅相小男孩抱住小妹妹

伯爵府

原帖由 haileymama 於 09-1-17 08:12 發表
剛剛先抽到個電話咋,極度需要一件裙送俾阿囡

抽極都係鋼琴,我而家有
鋼琴x3
白色水晶燈x1

如果有需要交換都得,我無咩想要,只想要張檯同條公主裙 ...

電話係幾$箱??

伯爵府

原帖由 che9 於 09-1-17 19:35 發表
my new home~~

咩方法咁有$$$$ ?????有冇去銀行貸款?????知點貸款嗎????你有幾多pet fd????

首頁

尾頁

跳至