跳至

首頁

尾頁

別墅

hihi.上午班!!

別墅

login 出世月份 上午/下午 組別 仔/囡
-----------------------------------------------------
DanielEng ?? 上 A 仔仔
孔太 ww ?? 上 B 囡囡
stevepen 0711 上 A 仔仔
Carol878 ?? 上 ?? 囡囡bb venkel ?? 下 A 仔仔
raymondeva 0708 下 A 囡囡
ahbebe88 ?? 下 B 囡囡
bingsugar 0702 下 B 囡囡yuyu.c 0709 下 B 仔仔
cole_bubibu ?? 下 B 仔仔
oohhzz ?? 下 B 囡囡
lycindy ?? 下 ?? 仔仔

別墅

原帖由 Raymondeva 於 10-1-27 17:48 發表
Hi Stevepen!

嘩! 你個仔仔 係細B 喎! 好叻仔啊! 入到上午班 interview 時表現一定好好嘞 !

Hi Raymondeva,
其實真係好彩, 5分鐘時間interview 睇唔到D乜野, 只係咁啱問考中佢識個D野, 佢又坐定定冇喊咁..

別墅

我個仔都係啟思讀緊N1, pm class

別墅

係呀. 會選肖珍, 啟思搬去tuen mun太遠.好似對小朋友唔係咁好..

別墅

謝謝咁多位... 等我地d在職媽媽都知道佢地番學做d乜野.... 雖然我個仔都好似好鍾意番學. 但一番學個時, 同姐姐講byebye 就會喊, 我個仔昨天終於番學沒有眼濕濕咁同姐姐講byebye lu...希望佢可以快d適應...

別墅

係呀, 上幼三係唔係分左3組, 小鳥, 小兔同小狗, 我個仔係小狗組 ....

首頁

尾頁

跳至