單親天地

跳至

首頁

尾頁

大宅

如果個男仔唔介意的話~你可以考慮接受他的~其實將來的事沒有人知道啦~珍惜眼前的人啦~~
不過你要明白自己不是孤獨而找個陪啦~
你背景不是問題~只是你們的感受~~

大宅

其實你現在無必要採取任何行動~由朋友做起~慢慢進一步啦~你都話現在的感覺還好~咁咪留住這時候的日子~萬一採取任何行動的話~ 他說不接受~你又再一次受到傷害~倒不如等一個時機令他同你說啦~~我相信人久見人心的說話~~
不要想得太多啦~~放鬆一下~~~

大宅

你令我想返我同前夫相戀的日子~
都係sms維持感情~不過結婚兩年後不是了~~
原帖由 annieannieleung 於 09-10-28 10:12 發表

你話唔好太投入, 我就唸返起大約一個月前, 有一晚佢無 send sms 比我 (平時佢每晚臨訓前都會 send 個 sms 比我), 搞到我成晚訓唔著, 第二朝好早就起左身 (好彩係假期)~
之後我就同自己講, 唔可以將呢樣野睇得咁重, ...

大宅

聽人講過~當幸福玻璃球跌落地上~有人會抓得少~有人會
抓得多~不過抓得多未必好~抓的時間會好短暫啦~因已經
撩傷了~
我地比人傷害過~亦都有個防範啦~~是嗎?
原帖由 dada~0w0~ 於 09-10-28 10:32 發表

係AR....唔好睇咁重, 唔好太投入AR

大宅

嘩.....勁啦~咁快新發展~鄧你開心啦~
其實已經開始左~唔得驚咁多啦~你已經煩不夠咩~
好好享受戀愛的感覺啦~~~
好時機就會發生的事~不好想得太多了~~
見一步行一步啦~

大宅

其實某一段愛情都好~都會受到經驗同考驗才有好結果~不過要從暗地裡走出來~從見光彩~不要活著從前~他不等於你前夫~你前夫都不等於他~你要比信心自己先啦~連自己都沒信心~咁點叫他對你有信心呢~
原帖由 annieannieleung 於 09-11-4 14:51 發表

係啦!! 我都估唔到咁快就開始左~
唔知係咪以前 C6 講得太多大話, 搞到我疑心好重o添!!
好似尋日咁, 佢黎同我食 lunch, 但係就遲遲都未到, 我打比佢又無人聽喎!! 之後搵到佢, 原來佢先黎緊~ (話公司有野做) 到見到 ...

大宅

樓主:
我都試過係網上識人~但如果談到戀愛的話~我又避開話題~雖然我真係想再談戀愛~但又會驚個男方唔接受自己有個仔啦~好矛盾啦~個心都未放低前夫~另一方面想再戀愛~唉~你好好幸運遇上一個對你和仔的人啦~你要好好珍惜啦~

首頁

尾頁

跳至