美容扮靚

跳至

首頁

尾頁

大宅

請問有冇人係因為食左"四環素"d牙變色, 而去做藍光美白牙齒呢?

大宅

係呀, 都知OZO 有呀, 不過唔知work 唔work, 加上價錢係$12,000, 雖然有分期, 但係起貴呢. 你都想試呀? 之前睇過d報導話做完藍光美白之後, d牙有可能會變左做敏感牙齒, 有利有幣, 想靚都要有犠牲架.

原文章由 iloveilove 於 08-7-6 16:16 發表
我都好想試下呀!有冇人試過呀?OZO有個四環素美白療程,唔知work 唔work呢?

大宅

唔該晒好詳細, 你做咁平既, 我因為係食得哮喘藥多所以d牙好灰, 之後仲有冇用d咩牙膏, 係咪由1-10度噤計架, 你覺得係咪物有所值呢? 你個牙醫係邊區架叫咩名, 可以pm我嗎?

原文章由 sasa00 於 08-7-8 15:45 發表
我上年係自已洗開牙既牙醫到做, $5000, 效果唔錯,

籃光唔係永久,醫生話個效果 keep到幾年啦,
做籃光大約要一個鐘到, (做之前要洗牙, 再之前要預約配牙套, 做既時候, 帶住個牙套, mug大個口好似照燈咁, 大約10mins ...

大宅

你有左呀, congratulation. 幾時生呀?
收到你pm, 好多謝你既資料, 非常唔該晒.

原文章由 sasa00 於 08-7-8 17:37 發表
我個牙醫收費都ok, 因為我個friend同我同期做, 不過佢去仁安, 佢貴過我成千幾蚊...

我自已就無用漂白牙膏, 不過我久唔久會用crest果隻漂白牙貼(屈記同萬記都有得買, 通常我特價就會買around$200到,不過我已家有佐bb ...

首頁

尾頁

跳至