親子旅遊

跳至

首頁

尾頁

大宅

咁聖淘沙RESORT 得唔得架??? 我BOOK....DELUX 要1900一晚.......@_@

原帖由 PostPet_Hug 於 10-3-6 09:50 發表
而家除左有Festive Hotel 節慶酒店(畀一家大細多),
仲有間Hard Rock Hotel (比較Rock feel d), Hotel Michael 邁克爾酒店 (呢間出自美國當代最偉大的建築師之一邁克爾‧格拉夫斯之手)

另外仲有間Crockfords Tower 康 ...

大宅

想睇下有冇朋友住過, 因為1900都幾貴....都唔知值唔值~
如果有朋友你地住過俾的意見我啦, 聽日要俾$$$

THANKS ALL!!!!

原帖由 PostPet_Hug 於 10-3-7 13:05 發表
睇佢website就覺得好得喇~~~你都上網睇下啦

大宅

SONG OF THE SEA, WORTH TO WATCH GA!!!!

原帖由 hkcfmanxa 於 10-3-2 09:50 發表
uUj4PhObDmM

大宅

Song of the SEA 係SENTOSA 架~

10蚊波子1個人, 我個囡兩歲唔使$$

http://www.sentosa.com.sg/explore_sentosa/attractions/songs_of_the_sea.html

當然現場震撼的啦, 呀囡睇足全場~ (我估20分鐘左右_

原帖由 樂B媽媽 於 10-4-19 15:34 發表
請問song of the sea 有嘜嘢睇嫁?同埋地點在那裡?? 請指教

大宅

我冇住名勝世界入面架, 不過我都要1900/晚, 因為係DELUEX ROOM

我住THE SENTOSA RESORT & SPA.

我覺得都OK 架~

原帖由 peckykoo 於 10-4-21 12:52 發表
Hi Kitmeit ,

請問你之前話住名勝世界裡面D HOTEL 要 $1,900/晚 ok 嗎 ?

是否值回票價呢 ?

大宅

我去O個日係S'PORE假期, 真係好多人睇, 我地6:30PM 到, 7:40PM 已FULL, 我地睇8:40PM O個場都好FULL.

佢好似開埸前15-20分鐘可以入場(唔SURE, 你到時要問一下工作人員), 早的入當然可以選下坐邊好啦~

原帖由 樂B媽媽 於 10-4-21 15:21 發表
Thank you Kitmeit,

真係幾精彩呀! 但我想請問當晚洗唔洗預早去揾位睇呀? 我驚會好多人,睇唔倒,因為我會帶19個月嘅BB去....

大宅

我上次都係經asiatravel book架, 個價錢同個WEB 有的的出入, 最好打去問清楚~ ^__^

未睇到住咩HOTEL, 都唔知平唔平.均

不過最近好似去S'PORE 既 AIR TICKETS 大劈價....可以CHECK 多少少INFO

原帖由 PostPet_Hug 於 10-4-22 17:02 發表
我o係呢個website見到有個SQ既2+1 Package啊~~有得包USS門飛~~
我已經send左去問喇~~呢個Package係咪好抵啊?

http://www.asiatravelcare.com/singapore/package/singapore_hotel_package?lang=ct ...

首頁

尾頁

跳至