潮流時尚

跳至

首頁

尾頁

男爵府

jenniferK 發表於 22-3-16 08:05
快喇快喇,新廠2025 2026就開了。

https://www-businessoffashion-com.cdn.ampproject.org/c/s/www.busine ...

好鍾意班長提供呢啲資訊!

但報告班長,我諗到時我已經出坑了。

依家本身袋價愈黎愈高,如果QB加埋spending都真係幾誇張。打工人一名加上屋企有老有嫩,我都開心shopping左幾年喇,諗住chur埋今年希望出多個就畢自己業 。之後應該都會間中買下巾同小飾物,因為真係靚性價比又OK,但袋就唔會追啦。

男爵府

Miyazaki 發表於 22-3-16 10:02
唔知到時會唔會已經脫咗坑

動L我真係覺得我會脫左,原因係樓上講左

男爵府

Miyazaki 發表於 22-3-18 08:43
理性離場,我會恭喜你。我首先要鍛鍊自己自律,唔睇唔諗無慾無求,希望我都做得到不過首 ...

如果我繼續做打工人,還可間中放肆一下。但年紀有返咁上下,可能到某日真係好唔想返工,所以好似班長咁講,想留啲$傍下身。

男爵府

jenniferK 發表於 22-3-18 08:47
唔出qb都可以繼續做loyalty客仔既。今時今日真係要留多個錢旁下身。

結左婚就好難日日都咁激情,我成日提 ...

都好開心呢度有好多JM一齊分享吹水,令呢兩年難捱嘅日子都多左好多歡樂!

我見我SA呢幾個月都做到好攰咁,佢其實真係用心做,大家都有啲無奈。

男爵府

ChristyHayden 發表於 22-3-18 09:23
我依家就係好似對H小物的熱情仲多過對袋嘅熱情咁,剛剛睇中咗一堆小物,有新款clic H、Glenan、muffler、b ...

我依家都係迷小物多過袋吖,但靚小物都唔易買到

首頁

尾頁

跳至
你需要登錄後才可以回帖 登入 | 註冊