自由講場

跳至

首頁

尾頁

王國長老

畀面勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 2011精緻種植勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 王國長老 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章

嘩!

王國長老

畀面勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 2011精緻種植勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 王國長老 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章

回覆樓主:

我試過去一個,我連相都唔敢影
廁所無野,經過條走廊堅 (類似張相,更堅)
學校,星期日無人,我唔聽話行basement走廊過去,無開燈(我搵唔到燈掣),面牆灰磚,兩邊課室,唯一光源係課室外天窗透入少少
恐怖到呢

(補充,網上借圖,磚牆+長走廊+兩邊有房,setting好似,我無話公屋恐怖)

王國長老

docomo 發表於 19-8-16 19:48
學校?邊間?

柴灣,男校

王國長老

cathy-tse 發表於 19-8-16 19:51
張相公屋嚟㗎喎

好正常呀

實物比佢黑暗,無人氣,仲係basement

王國長老

cathy-tse 發表於 19-8-16 20:05
老實說講你真係富貴

我公屋大架
做個示範磚牆+長走廊+兩面係房啫
公屋有人氣,廁所走廊得我一個,仲係地庫無光
你要話我講到公屋恐怖我無野講

王國長老

docomo 發表於 19-8-16 20:07
但點解有鐵閘?

網上借圖

首頁

尾頁

跳至