自由講場

跳至

首頁

尾頁

王國長老

畀面勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 2011精緻種植勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 王國長老 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章

太古城我都麻麻地
Aeon嗰邊我就間中去

王國長老

畀面勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 2011精緻種植勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 王國長老 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章

princesssarah 發表於 24-4-22 01:55
係,港島區嚟講我都比鐘意去太古城,附近又有Aeon, 西區有西寶城,但無乜野行,得間超大惠康,所以週末我 ...

我睇到「西區有西寶城」,心諗呢個場你都啱
之後下一句係「但無乜嘢行」

嚇我一跳

王國長老

華華子 發表於 24-4-22 09:59
住港岛東既香港人返大陸係有少少唔就腳, 情願留港行太古城~~

但我本身住新界西, 去太古城又真係遠左少少 ...

我住港島,唔會無啦啦去行太古城
行都行銅鑼灣啦

王國長老

ilovepizza 發表於 24-4-22 10:34
太古城入面仲有幾間童裝,bb車都show十幾款出嚟

太古城食就偏貴,想平d可以去返康怡,或往鰂魚涌方向行, ...

仔女細嘅時候,的確喺太古城留低唔少腳毛
冒險樂園、溜冰場、aeon童裝家品、永安

而家無了

王國長老

Jane1983 發表於 24-4-22 11:42
回覆 Charlotte_mom 的帖子

好奇一問,點解嚇一跳?你覺得西寶城好多嘢行?

唔係呀
因為佢話港島區嚟講,東區有太古…..西區有西寶城
我未睇下半句「不過無咩行」,以為嗰位jm覺得東有太古,西有西寶,嚇一跳咋

Jane1983    發表於 24-4-22 15:19

首頁

尾頁

跳至
你需要登錄後才可以回帖 登入 | 註冊