自由講場

跳至

首頁

尾頁

王國長老

畀面勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 2011精緻種植勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 王國長老 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章

我尋晚10:05pm打去落order(唔係peak hour喇掛?!), 佢話40分鐘到(之前都o係bk聽過成個鐘至有得食, 我已經預左耐)
我住鬧市架, 行去最近果間通宵麥當當只需5分鐘!
結果11點幾打去炳左一餐, 佢話follow up, 11:45再打去, 唸住炳完就唔要, 呢個時候門鐘響
真係唔該檢討下啦
原帖由 肥嘟媽 於 09-6-28 03:00 PM 發表
岩岩打電話去M記乜X送,落單位姐姐話而家餐廳好忙,送貨時間要120分鐘有無問題,吓.....兩個鐘頭,我落街食完返埋屋企都唔駛兩個鐘啦,唔係有需要,駛乜CALL外賣,結果老公都選擇冒著大雨落街買野食,
唉,M記唔該檢討下,要推出服務 ...

王國長老

畀面勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 2011精緻種植勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 王國長老 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章

佢呃我wor, 又話40分鐘, 結果幾乎2個鐘
奇就奇在, 我地有order雪糕的, 黎到真係未溶(只溶左上面少少"塔"), 即係話係order處理有問題, 唔係交通問題啦
仲有, 黎到我地睇下張單, 又唔係最近果間m記wor! (明明附近就有一間通宵m記), 真係唔知佢點唸.........
原帖由 mrsright 於 09-6-28 08:53 PM 發表
如果佢事前同你講定, 我覺得無問題, 你唔鍾意咪唔叫. 佢又無呃你

至於會唔會因此無人叫外賣, 就係佢地麥記要諗既野.

好似有D高級餐廳, 佢話你BOOK位要等一個月, 你覺得值咪等囉. ...

首頁

尾頁

跳至