自由講場

跳至

首頁

尾頁

王國長老

畀面勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 2011精緻種植勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 王國長老 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章

回覆樓主

苦盡甘來,祝順利
其實一般HR根據工作經驗、畢業年份都應該估到申請人年齡,叫得你返去唔好擔心

王國長老

畀面勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 2011精緻種植勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 王國長老 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章

回覆樓主

樓主,俾d信心自己
無人會花時間見一個無料到/唔係路嘅申請人,肯俾時間見你証明你有價值。
我見呢份工時本身預一個鐘(打大佬見終極頭目),夠晒鐘老闆去隔離房同個客話要遲d入去,我已經知成功機會好大。因為老闆唔會side時間在無聊人身上。佢起碼唔討厭同我傾得耐先啦
至於點解咁遲搵你,好多原因嘅:本身請左唔黎做、老闆唔急扭扭擰擰唔做決定、公司咩鬼financial year end等,唔好唸咁多了,總之而家有機會一定要爭取。你俾左判詞又點呢?你又無唱衰前公司已經好有品
3號幾大都試左先,就算唔得,39547佢背後笑你都聽唔到啦

王國長老

回覆樓主

祝樓主好運
照顧細路方面,我答同家人同住,所以我好放心

首頁

尾頁

跳至