自由講場

跳至

首頁

尾頁

王國長老

畀面勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 2011精緻種植勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 王國長老 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章

野原美冴 發表於 19-9-18 19:11
不如介紹一下比我,我要一落樓5分鐘步行就有港鐵站和街市食肆,要靜唔近馬路。
...

天后廟道下段岩你(不過單棟)
行落去天后地鐵站同食街、要咩有咩;去銅鑼灣兩個電車站
天后廟道夠靜掛

王國長老

畀面勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 2011精緻種植勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 王國長老 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章

我都鐘意太古城
不過有街坊搬左過果邊,話我住慣旺區去到會嫌悶

王國長老

tester5 發表於 19-9-18 20:11
太古城都話悶?好方便,都算應有盡有喎。
你現在住果邊,24hr on call的嗎?

王國長老

BB210 發表於 19-9-18 20:23
貝沙灣,正!

唔制,數碼港返工一年簡直想死,無車無shop四野無人,貝沙灣實用低又近office,我地日日睇住人地晾衫,一d私隱都無

王國長老

EstrellaDamm 發表於 19-9-20 00:19
太古城都嫌悶?

我住開嘅地方旺過太古城好多
當然有辣有唔辣,旺區有缺點;但我而家區有嘅野,太古城俾唔到

首頁

尾頁

跳至