自由講場

跳至

首頁

尾頁

王國長老

畀面勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 2011精緻種植勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 王國長老 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章

Ol0314 發表於 22-6-1 09:33
你唔預約左先?
我次次預約左 半個鐘就走得

X2

王國長老

畀面勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 2011精緻種植勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 王國長老 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章

有人教,一定俾eps,用其他方法俾錢會耐

王國長老

howmuch 發表於 22-6-1 09:47

運輸署係最要電子化的部門,根本好多程序/文件,都要親身去 ...

上次去,有人發爛炸
果時唔記得係疫情定點,即日籌滿咗,果個人發晒爛炸話個牌到期,而家約都約到幾星期後巴啦巴啦

我真係好想串佢,呢度預約咗嘅,個個都係幾星期前預約㗎啦,無預約咪早去排囉!淨係服侍你一個,你一到就要即入咩

王國長老

anders315 發表於 22-6-1 10:53
佢好多時臨時臨急老細叫去

臨時臨急都無辦法,一早去排囉唯有
咁老細就唔好咁老土,懷疑你幾個鐘頭是否去咗蛇王

我之前都有幫老細攪,唔駛佢出聲,到時到候我約期,追佢驗車做文件,費事搵自己笨

上年佢話「原來驗車果度可以做埋」,嘩我幾開心即刻取消個booking收工(之前去咁多年唔見佢俾手續費我賺吓)

首頁

尾頁

跳至