自由講場

跳至

首頁

尾頁

王國長老

畀面勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 2011精緻種植勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 王國長老 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章

前排至9(飛)+7(再飛)+3(長途巴)

(襯仲頂得順好去遠d)
attach1/tmp/phpW1nFmz
attach2/tmp/phpYoY4NR
attach3/tmp/phpMSRkga

洋蔥頭媽咪    發表於 24-4-11 10:41

王國長老

畀面勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 2011精緻種植勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 王國長老 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章

szeszephoebe 發表於 24-4-11 10:08
邊度黎架

捷克 Cesky Krumlov小鎮

王國長老

洋蔥頭媽咪 發表於 24-4-11 10:34
我淨係買定頸枕,一以性毛巾,外套,買盒糖,白花油 ,火酒紙巾,當然藥物都要帶,仲有耳塞

...

我最大問題係腳痺
除咗買business位,應該無咩幫到我
由於貧窮關係,只能忍

洋蔥頭媽咪    發表於 24-4-11 12:04

王國長老

szeszephoebe 發表於 24-4-11 12:07
我都有去過, 唔掛得咁熟口面
我果時仲係度影結婚相
果時得9度, 6點就起身去影(因為無人)

我周圍去都無人,影相方便,可能唔係旺季
7:00未夠周圍黑晒

王國長老

christyheihei 發表於 24-4-11 12:29
同問,請問咩係黃丸仔?

Piriton, 收鼻水藥
最大效用係眼瞓

王國長老

bobomia 發表於 24-4-11 12:37
中間轉機的確可以鬆一鬆

真,直飛腰都斷

首頁

尾頁

跳至
你需要登錄後才可以回帖 登入 | 註冊